Snitel umplut

de iulianacj in Mancaruri cu carne, 15 Mar 2010 | 3593 vizualizari

 

este un snitel delicios

 

INGREDIENTE

  • 500 grame carne porc sau pui la alegere
  • 2 oua ,
  • sare
  • faina
  • fulgi de porumb
  • ulei
  • piper
  • sunca (cam 5 feli)
  • cascaval
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel umplut:

se bate carnea se condimenteaza (sare piper) se pune cascavalul peste carne apoi fasi de sunca ..se impacheteza sau ruleaza.se da prin faina ou apoi fulgi de porumb.se prajeste in ulei incins.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Rocsi 1

07.02.2013, 11:13

La multi ani!

Lau 1

07.02.2013, 16:26

la multi ani

Bunica 1

07.02.2014, 09:20

La multi ani!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui la cuptor