Cartofi prajiti pentru barbati neindemanatici. La femei

de Mutulica in Aperitive / Garnituri, 5 Dec 2014 | 3975 vizualizari

 

Am intrat de curand in posesia unui aparat de gatit care poate transforma un burlac neindemanatic ( la femei ) intr-un excelent bucatar.
Eu m-am insurat la 34 de ani , asa ca stiu sa pretuiesc o masa calda si pot sa va spun ca aparatul face cartofi prajiti cu o textura asemanatoare si un gust identic cu cel al cartofilor prajiti de bunicile noastre in tigaile din tuci.
Recomand aceasta reteta nu doar burlacilor neindemanatici la femei ci si tuturor pofticiosilor care vor sa posteasca si nu reusesc , deoarece daca ascultam sfatul primit in post de a fi mai ingaduitori si ignoram cascavalul ras , reteta mea se incadreaza in tiparul preparatelor de post.
Va rog sa ma credeti ca acest aparat face minuni pentru un barbat neindemanatic ca mine, dar totusi , orice ar spune producatorii sai , are mai putine programe decat o femeie. Asa ca recomand burlacilor sa-si achizitioneze si un manipulator de multicooker, pentru a evita accidentele casnice.

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • ulei
  • sare
  • cascaval ras
  • usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi prajiti pentru barbati neindemanatici. La femei:

Curatam cartofii, ii feliem si-i spalam in apa rece. 

Scurgem bine apa si  punem cartofii in multicooker. Turnam ulei cat sa acopere usor batoanele de cartofi. 

Presaram sare.

Pornim aparatul pe programul fry ( presetat la 40 minute ), cu capacul deschis.

Prajim pana se patrund bine cartofii, dupa care oprim aparatul . Scoatem cartofii  pe o farfurie, ajutandu-ne de o paleta cu gauri .

Presaram rapid cascaval ras si servim cartofii calzi, cu ceapa sau usturoi.  

TIPS-URI

1

Bucatar coordonator : manipulatorul de multicooker

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi prajiti pentru barbati neindemanatici. La femei" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tortilla de Patatas - Omleta spaniola cu cartofi