Cartofi rantaliti si pulpe de pui cu za'atar

de Miha in Mancaruri cu carne, 28 Oct 2010 | 5740 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi medii
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita boia de ardei
  • sare si piper
  • 4 pulpe de pui
  • 2 linguri za'atar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi rantaliti si pulpe de pui cu za'atar:

Pentru ca mi-a mai ramas niste za'atar de la painea arabeasca l-am folosit pentru a condimenta carnea de pui. A fost foarte bun. La fel de bun este si pentru carnea la gratar.


Cele 2 linguri de condiment le-am pus intr-o punga speciala pentru friptura, am pus si carnea inautru si am sigilat punga, dupa care am scuturat-o energic pentru a acoperi carnea uniform. Punga se pune intr-o tava si se da la cuptor pentru ~40 de minute. Se rupe punga si se mai lasa 10 minute, sa se rumeneasca.


Cartofii curatati, spalati si taiati cubulete se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierti se scurg de apa si se paseaza cu o furculita.


Ceapa tocata marunt se caleste in cateva linguri cu ulei de masline. Cand s-a inmuiat se adauga boiaua, se omogenizeaza si se adauga cartofii. Potrivim gustul de sare si piper.


Se servesc calzi ca garnitura la pulpele de pui condimentate. Cine isi permite :))poate pune alaturi si o muratura.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi rantaliti si pulpe de pui cu za'atar" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (43)

diaconta 1

29.10.2010, 20:36

Asta e Miha daca esti ocupata cu dulciurile

aziz 1

29.10.2010, 20:45

noi pe aici folosim zaatarul simplu fara susan ,arbilor le place in mod special cu brinzeturi si ulei de masline ,in ceai si cum am vz la tine ,in piine e chiar delicios.

Adinacarla 1

02.11.2010, 14:30

arata supert

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Ina

Ina 7

7730 puncte

Panacris

6719 puncte

lucy2002

5001 puncte

Rocsi

4939 puncte

gaby_duceag

3129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Oua turcesti cu unt brun si spanac
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Carnati cu fasole rosie la cuptor