Cartofi sandvici cu branza philaderfia

de nadina73 in Mancare copii, 12 Mar 2010 | 2157 vizualizari

 

si pentru cei mici si pentru cei mari,..........piticoti mei au fost foarte incantati

 

INGREDIENTE

  • cartofi 7-8 bucati foarte mari
  • branza philidelphia 1 cutie
  • carnaciori de pui, de care doriti sau carnita sub orice forma
  • ardei rosu
  • masline
  • patrunjel verde
  • boabe de porumb dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi sandvici cu branza philaderfia:

Se curata cartofi de preferinta sa fie mari ,apoi se taie feli nu foarte subtiri care se decupeaza  in diferite forme sau se pot praji asa rondele si se prajesc in ulei

Dupa ce sau racit se pune branza philedelphia si se lipesc cate 2 de acesi forma si marime

Se prajesc carnaciori , cremvusti sau carnita ,snitel si se servesc cu cartofi sandvici cu branza

Atat cei mici cat si cei mari vor fi foarte incantati

Se orneaza cu ardei rosu,masline,patrunjel.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi sandvici cu branza philaderfia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Dana Cristea - pusikmea 1

15.03.2010, 10:19

nadina, mare drepatate ai, copii sunt toata averea noastra
cand o creste si piticul meu, cu siguranta o sa ii fac multe din retele tale, insa trebuie sa fac rost de forme din astea faine k ale tale, unde gasesc si eu?

bita 1

15.04.2010, 00:59

asta da ,dar iti trebuie rabdare nu gluma,si cum tu ai radbare de fier

adry88 1

19.05.2011, 15:50

foarte frumos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

12310 puncte

Rocsi

7860 puncte

Constelatialeu

5590 puncte

Adele

5390 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cum se toaca verdeturile
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!