Cartofi taranesti cu ardei

de adry88 in Mancaruri de post, 27 Mar 2014 | 4755 vizualizari

 

Ceva simplu, bun si de post :)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 3 cepe
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ardei (gogosar)
  • piper
  • sare
  • piper
  • 4 catei usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti cu ardei:

Cartofii ii curatam de coaja,ii spalam si ii taiem cubulete (ca pentru ciorba)


Curatam ceapa,usturoiul si ardeiul,le spalam dupa care le tocam fideluta,


Intr-o cratita (tigaie) adaugam putin ulei si cand s-a incalzit adaugam ceapa, usturoiul, ardeiul si lasam sa se caleasca putin (cat sa se inmoaie putin), adaugam cartofii si amestecam. Adaugam apa cat sa acopere cartofii si acoperim cu capac. Lasam sa fiarba cateva clocote, dupa care adaugam mararul tocat, condimete dupa gust si amestecam.


Intre timp ungem o tava cu ulei sau o tapetam cu hartie de copt si punem cartofii,


Acoperim tava cu folie alimetara si dam la cuptorul incalzit cca 30 min dupa care luam folia si mai lasam cca 5 minute (pana se rumesc frumos deasupra)


Se pot servi alaturi de o friptura.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti cu ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

adry88 1

28.03.2014, 09:23

MIUTA 1

28.03.2014, 12:35

adry88 1

28.03.2014, 13:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti