Garnitura din mix de orez

de Valclaudia in Mancaruri de post, 17 Dec 2014 | 1659 vizualizari

 

mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe potrivite
  • 1 ardei kapia rosu
  • 3 linguri ulei
  • 250 gr. mix de orez pentru salate
  • sare, piper dupa gust
  • 1 legatura de marar verde
  • 1 lingurita rasa bobite de mustar
  • cca.500 ml apa
  • sos de soia, 2 linguri
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Garnitura din mix de orez:

Curatam si spalam ceapa si ardeiul.


Punem uleiul in cratita la incins, adaugam ceapa tocata si ardeiul taiat fasii, sotam pana devine ceapa translucida.


Adaugam boabele de mustar,sare si piper dupa gust, apoi orezul.


Lasam sa se caleasca orezul 2-3 minute, dupa care punem 1 cana cu apa rece.


Amestecam din cand in cand, mai adaugam 1 cana cu apa si lasam orezul la foc potrivit pana scade toata apa si se umfla orezul.


Presaram marar verde proaspat tocat si inainte de servire stropim garnitura cu sos de soia pentru un plus de savoare.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura din mix de orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

MOKUSKA 1

17.12.2014, 10:39

jolygina 1

17.12.2014, 11:33

elucubratiiculinare 1

17.12.2014, 17:24

foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Sarmale de post fierte in vas roman