Cartofi umpluti cu cascaval la cuptor

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 11 Dec 2011 | 10398 vizualizari

 

O bunatate!!!

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi mai marisori
  • 150 gr cascaval
  • 8 linguri lapte
  • marar
  • 1 lingura unt
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti cu cascaval la cuptor:

Cartofii ii spalam bine sub jetul de apa si ii punem la fiert ,in coaja.


Ii fierbem la foc potrivit,doar pe trei sferturi,nu de tot.


Cand sunt fierti,scurgem apa si ii lasam putin la racorit.


Cand sunt suportabili ,cat sa ii tinem in mana,ii decojim si le scobim miezul cu grija,sa nu-i rupem.


Ii condimentam cu putin piper.


Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari si il punem intr-un bol.


Peste, punem laptele si putin din miezul de cartofi,sfaramat cu o furculita(deci nu tot miezul ).


Invartim bine toate ingredientele ,iar cu acesta compozitie umplem cartofii.


Luam o tava si punem hartie de copt.


Asezam cartofii in tava,iar deasupra presaram putin marar uscat.


Intre cartofi punem bucatele de unt.


Dam tava in cuptorul incins si ii lasam pana prind o crusta aurie,cam 20 de minute.


Cand sunt gata ii scoatem si ii servim simpli sau ca si garnitura ,cu un gratarel,o fripturica.


Pofta buna!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

Rocsi 1

12.12.2011, 21:09

sper sa iti placa Medi!!!

Laly 1

12.12.2011, 23:23

Ce frumos arata,si ce bine miros

Rocsi 1

13.12.2011, 11:11

multumesc Laly!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti la cuptor