Cartofi umpluti cu cascaval la cuptor

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 11 Dec 2011 | 11341 vizualizari

 

O bunatate!!!

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi mai marisori
  • 150 gr cascaval
  • 8 linguri lapte
  • marar
  • 1 lingura unt
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti cu cascaval la cuptor:

Cartofii ii spalam bine sub jetul de apa si ii punem la fiert ,in coaja.


Ii fierbem la foc potrivit,doar pe trei sferturi,nu de tot.


Cand sunt fierti,scurgem apa si ii lasam putin la racorit.


Cand sunt suportabili ,cat sa ii tinem in mana,ii decojim si le scobim miezul cu grija,sa nu-i rupem.


Ii condimentam cu putin piper.


Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari si il punem intr-un bol.


Peste, punem laptele si putin din miezul de cartofi,sfaramat cu o furculita(deci nu tot miezul ).


Invartim bine toate ingredientele ,iar cu acesta compozitie umplem cartofii.


Luam o tava si punem hartie de copt.


Asezam cartofii in tava,iar deasupra presaram putin marar uscat.


Intre cartofi punem bucatele de unt.


Dam tava in cuptorul incins si ii lasam pana prind o crusta aurie,cam 20 de minute.


Cand sunt gata ii scoatem si ii servim simpli sau ca si garnitura ,cu un gratarel,o fripturica.


Pofta buna!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

Rocsi 1

12.12.2011, 21:09

sper sa iti placa Medi!!!

Laly 1

12.12.2011, 23:23

Ce frumos arata,si ce bine miros

Rocsi 1

13.12.2011, 11:11

multumesc Laly!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti cu carne tocata