Cartofi umpluti cu ciuperci

de nadina73 in Mancaruri de post, 26 Mai 2010 | 15277 vizualizari

 

sa tot mananci si nu te mai saturi. Cel putin eu de ciuperci nu ma satur

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi
  • 600 -700g ciuperci champinion(sincer nu am masurat ca am luat mai multe)
  • sare
  • piper
  • 2 cepe
  • ulei de masline
  • patrunjel verde
  • ardei rosu 1/2
  • 1 canita pasta de tomate
  • 1 canita de apa
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti cu ciuperci:

Se pun cartofi sa fiarba in coaja aproximativ 30-35 minute


Se curata de coaja apoi se scobesc bine cu un cutit cu varf se ung cu putin ulei inauntru apoi se sareaza si se umplu cu compozitia de ciuperci


Ciupercile se curata si se taie marunt sau se toaca


Ceapa se toaca si se pune la calit in ulei,apoi se pune ardeiul taiat cubulete sau tocat si se lasa sa se calesca cateva minute, dupa care se pun ciupercile,sare si piper si se lasa sa fiarba 10-15 minute,la final se pune patrunjel verde tocat


Cu acesta compozitie am umplut cartofii (fara miezul de la cartofi,erau ciuperci destule) si se pun intr-un vas uns bine cu ulei ,apoi am amestecat 1 canita de pasta de tomate cu 1 canita de apa si am pus peste cartofi. Se pun la cuptor aproximativ 30 minute la 160 grade


Este o mancare foarte buna si gustoasa se poate pune si ou si cascaval ,dar eu am preagtit de post

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

nadina73 1

29.05.2010, 01:17

julie uite imi cer scuze ca nu am specificat dupa reteta ta m-am inspirat sincer,au iesit grozavi

nadina73 1

29.05.2010, 01:18

mariana pana gasesti vino la mine si iti dau si farfuria si compozitia

mariac 1

31.05.2010, 22:43

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de coacaze rosii/negre
  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci cu cus-cus