Cartofi umpluti cu ciuperci

de Rocsi in Mancaruri de post, 18 Iun 2010 | 2868 vizualizari

 

Am vazut aici pe bucataras ca tot se fac cartofi umpluti...azi fiind post am zis hai sa incerc si eu sa vad ce iese...si ce iese?o bunatate..

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi mari
  • un borcam de ciuperci 400 gr (sau 500 gr ciuperci proaspete)
  • 2 cepe mici
  • jumatate ardei rosu
  • 2 rosii
  • 2 linguri pasta de tomate
  • ulei
  • piper
  • vegeta
  • boia de ardei dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti cu ciuperci:

Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja cam 30 min.


intre timp preparam umplutura:ciupercile se spala bine si se toaca bucatele mici.


ceapa se curata ,se spala si se taie marunt.


ardeiul rosu se toaca cubulete.


rosiile se decojesc si se taie cuburi.


intr-o tigaie se pun 3 linguri de ulei.


cand acesta e incins se toarna toate legumele taiate iar peste se pune o canita de apa.(daca doriti puteti sa le caliti mai intai legumele in ulei ,eu am preferat sa fie mai mult fierte).


condimentati cu piper,vegeta si boia de ardei dulce dupa gust.


se mai invarte din cand in cand iar dupa 15-20 min inchideti aragazul.


cartofii dupa ce s-au fiert ,se trec pe sub jetul de apa rece,apoi se curata de coaja.


acestia se taie in doua si se scobesc cu o lingurita.


se pune umplutura de ciuperci in fiecare scobitura .


se aseaza cartofii umpluti intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


pasta de tomate se desface intr-o canita de apa si se toarna peste cartofi.


tava se da in cuptorul incins circa 25-30 min.


dupa acest timp se servesc.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

19.06.2010, 11:31

ina dak imi facu pofta fetele am zis sa incerc si eu...gaby al meu e sexy...doar o oala cu ciorba pun il el deocamdata k asta am facut si sa vad c mai fac de mankre...si dak e asa sexi poate te indragostesti de el mai bine nu ti-l arat

ela 1

21.06.2010, 19:46

ce conversatie ati avut voi aici sefa am voie si eu un cartof de asta?

Rocsi 1

21.06.2010, 20:58

da 1 ai voie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca cu legume