Cartofi umpluti la cuptor

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 4 Feb 2010 | 6279 vizualizari

 

sursa:teo's kitchen

 

INGREDIENTE

  • -6 cartofi medii
  • -2 felii de cascaval
  • -4 felii de salam
  • -2 felii sunca
  • -3 felii kaizer
  • -1 ceapa mica
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti la cuptor:

Cartofii se fierb in coaja(pana intra furculita in ei) se trec printr-un jet de apa rece si se curata.Se taie pe jumatate in lungime si se scobesc cu ajutorul unei lingurite ca in imagine:




Mezelurile se taie in bucati marunte si se pun in tigaie cu o lingura de ulei.


Cand s-au rumenit se adauga ceapa tocata marunt,marunt si se mai lasa pana se inmoaie,apoi se adauga miezul scobit si pisat cu furculita.


Se umplu cartofii si se aseaza intr-o tava unsa cu unt.Se pune cate o bucatica de cascaval sau se rade si daca doriti si o bucatica de sunca si se dau 10 min la cuptor pana se topeste cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

lia maria 1

26.02.2010, 16:20

Sunt grozavi

Pasiune pentru bucatarie 1

26.02.2010, 18:36

multumesc lia!esti o draguta!apropo imi place mult numele tau

adry88 1

07.07.2011, 11:17

tare buni

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

5380 puncte

mirela0911

3954 puncte

oanapl

3874 puncte

RODIMUR

2979 puncte

mihaelar63

2587 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de mure

de Ancutsa 6

ieri la 17:35

Pui în crustă de cașcaval, cu ciuperci, la cuptor

de Ancutsa 6

ieri la 17:21

RETETA RECOMANDATA
Paparaie cu salam si cascaval