Cas de oi framantat la borcane

de iry-gabriela in Conserve, 12 Iun 2012 | 15705 vizualizari

COMENTARII (16)

Panacris 1

12.06.2012, 22:37

Interesant! De retinut!

mihaelar63 1

12.06.2012, 22:44


Bine de stiut !!!

MotanLaOale 1

12.06.2012, 22:47

alinutzika 1

12.06.2012, 22:55

fain! cat rezista casul pus asa? si unde trebuie tinut?

iry-gabriela 1

12.06.2012, 23:03

pai tii borcanele asa pana se scurge zarul apoi le intorci si le infiletezi bine!

mamaieelena 1

12.06.2012, 23:42

imi place e de retinut

Sidy 1

13.06.2012, 07:03

E foarte bun casul asa pastrat. Si eu il tin asa dar nu am pus malai deasupra...voi incerca
Eu tai cateva felii din cas , le pun in punguta si apoi le bag in congelator.Am cas proaspat oricand vreau si iese un cas pane nemaipomenit....

Lau 1

13.06.2012, 08:08

asa face si mama mea

Bya Ralu 1

13.06.2012, 09:44

super

Rocsi 1

13.06.2012, 11:15

Si noi punem ,dar nu stiam de faza cu malai.Noi le si sterilizam.

iry-gabriela 1

13.06.2012, 21:35

cred ca se mentine bine si sterilizat rocsi

iry-gabriela 1

13.06.2012, 21:36

sidy,sa stii ca si eu pun bucati la congelator dar imi place si varianta asta pt ca este deja sarata si merge super cu mamaliga

alinutzika 1

14.06.2012, 22:44

unde se pastreaza borcanele?

Sim0na 1

14.06.2012, 22:56

Foarte faina reteta!

iry-gabriela 1

15.06.2012, 05:29

alinutza ce glumeata esti....in beci evident sa intr-o camara fff racoroasa,

scarlet 1

22.11.2012, 15:34

am si eu cateva intrebari, daca cineva a avut problema asta, am mare nevoie de un sfat avizat
am framantat cas cu urda si cu sare, si am pus la borcane la frigider. insa dupa 2 saptamani, o simt acidulata la gust, si nu stiu ce sa ii fac sa o recuperez. daca o mai las se va strica, nu stiu spre ce se duce, insa nu e in regula gustul ei. recunosc ca nu am pus-o la scurs inainte, si atat casul cat si urda au fost foarte proaspete si umede.
stie cineva ce as putea sa ii fac sa nu se aciduleze mai mult?
o alta intrebare: iri_love, daca fac varianta ta pot sa o tin pe balcon sau la frigider? e frig in ambele locuri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cas la borcan