Cascaval pane

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 29 Mar 2014 | 16251 vizualizari

 

Dupa vreo cateva incercari am reusit si noi sa facem cascaval pane, fara sa se scurga cascavalul sau sa se deformeze, cum pateam de obicei. Secretul? Am tinut cascavalul in congelator, pentru a se intari, inainte de a-l pregati.

 

INGREDIENTE

  •  200 g cascaval Delaco
  • 1 ou
  • faina alba
  • pesmet
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane:

Am taiat cascavalul in felii groase cam de 1 cm.


Am pregatit faina, pesmetul si oul (batut).


Am dat feliile de cascaval prin faina, apoi prin ou, dupa care am repetat: inca o data prin faina, inca o data prin ou, avand grija sa acopar inclusiv marginile.


Am dat cascavalul si prin pesmet, acoperind-ul absolut peste tot, pentru ca, atunci cand il pun la prajit in tigaie sa nu se scurga.


Eu zic ca am reusit destul de bine.

 

TIPS-URI

1

  Am tinut cascavalul in congelator, pentru a se intari, inainte de a-l pregati. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

COMENTARII (28)

Ligia Bxl 1

31.03.2014, 16:47

da nici eu nu stiam,multumesc

cristeena20 1

03.04.2014, 12:22

Obisnuiam si eu sa fac !!! e foarte bun!!! sa stii ca o sa fac zilele astea ca am mult cascaval in frigider!!Super arata!!

Roza29 1

31.05.2014, 18:19

chiar minunat,acum am pregatit

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

10630 puncte

Valclaudia

7220 puncte

Constelatialeu

6780 puncte

Bya Ralu

6210 puncte

mirela0911

5240 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!