Cascaval pane

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 29 Mar 2014 | 17340 vizualizari

 

Dupa vreo cateva incercari am reusit si noi sa facem cascaval pane, fara sa se scurga cascavalul sau sa se deformeze, cum pateam de obicei. Secretul? Am tinut cascavalul in congelator, pentru a se intari, inainte de a-l pregati.

 

INGREDIENTE

  •  200 g cascaval Delaco
  • 1 ou
  • faina alba
  • pesmet
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane:

Am taiat cascavalul in felii groase cam de 1 cm.


Am pregatit faina, pesmetul si oul (batut).


Am dat feliile de cascaval prin faina, apoi prin ou, dupa care am repetat: inca o data prin faina, inca o data prin ou, avand grija sa acopar inclusiv marginile.


Am dat cascavalul si prin pesmet, acoperind-ul absolut peste tot, pentru ca, atunci cand il pun la prajit in tigaie sa nu se scurga.


Eu zic ca am reusit destul de bine.

 

TIPS-URI

1

  Am tinut cascavalul in congelator, pentru a se intari, inainte de a-l pregati. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Ligia Bxl 1

31.03.2014, 16:47

da nici eu nu stiam,multumesc

cristeena20 1

03.04.2014, 12:22

Obisnuiam si eu sa fac !!! e foarte bun!!! sa stii ca o sa fac zilele astea ca am mult cascaval in frigider!!Super arata!!

Roza29 1

31.05.2014, 18:19

chiar minunat,acum am pregatit

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Varza calita
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

RETETA RECOMANDATA
Fritatta cu legume