Castelul de clestar pentru Pietrica Roz

de epurasha2bb in Prajituri, 6 Aug 2010 | 2398 vizualizari

 

multumesc Bucataras pentru ca mi-a oferit ocazia sa-mi iau castelul de silicon cu galbeni virtuali! am facut cu el un chec cu cocos albastru tot pentru petrecerea de 3 ani a Deei pe care eu o alint Pietricica mea roz, pentru ca avem noi o mica poveste: cand eram insarcinata, dar inca nu stiam ce sex va avea copilul, am avut un vis profund in care eu eram intr-un muzeu antic subteran si un batran cu parul alb si bland a luat dintr-o vitrina o pietricica mica roz ovala diafana si mi-a pus-o in palma zicand' ai grija de ea , este vie''.Eu am aflat curand ca am fetita si de atunci zic eu ca ea era pietricica mea roz din vis :)

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 200 g faina
  • 100 g zahar
  • 1 cescuta curazatura de  cocos si ciocolata alba
  • 1 praf de copt Dr Otker
  • 1 esenta vanilie
  • 1 praf de sare
  • pt.decor bomboane Belgique D'Or fructe de mare de ciocolata.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castelul de clestar pentru Pietrica Roz:

Am pregatit forma de silicon spaland-o bine si uscand-o.Am separat apoi galbenusurile de albusuri si le-am batut separat, albusurile cu un praf de sare, si galbenusurile cu zaharul si esenta de vanilie.Le-am impreunat si apoi am adaugat nuca de cocos albastra cu fulgii d eciocolata alba de menaj si faina cu prfaul de copt.Apoi am turnat in forma de castel din silicon si am bagat la cuptorul incalzit.


Am lasat sa se rumeneasca si apoi am ornat cu fructe de mare din ciocolata de jur imprejur.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Castelul de clestar pentru Pietrica Roz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

epurasha2bb 1

18.08.2010, 00:04

acum inchid calculatorul si va spun noapte buna,plecam dis de dimineata casa ajungem pe racoare sa nu-i fie rau lui Teuta in masina,va pup , sper sa pot ijtra si de la Valcea sa va salut macar.

jolygina 1

19.08.2010, 13:50

foarte frumos ,vreau si eu forma de castelllll

jolygina 1

21.08.2010, 23:29

am reusit sa-mi iau forma de castelllll vin si eu in curnd cu un tort

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Prajitura din pudding cu biscuiti