Castraveti in otet

de Constelatialeu in Muraturi, 24 Oct 2013 | 3086 vizualizari

 

Anul asta n-am reusit sa fac mare lucru in ceea ce priveste acriturile,din motive de renovare si uite asa m-am trezit ca sunt prea scumpe sa mai pun.Si totusi niste castraveti m-am indurat si am prestat...Iar vorbesc mult si aiurea....

 

INGREDIENTE

  • castraveti cca 8 kg.
  • morcov
  • ceapa
  • boabe de mustar
  • otet sare
  • zahar
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti in otet:

Castravetii ii spalam de impuritati.Curatam morcovul si ceapa si le feliem.Pregatim borcanele ( 800 g) ,pe fundul borcanelor punem cate 4-5 feliute de morcov si ceapa,boabe de mustar,asezam castravetii,apoi adaugam 1 lingurita de sare si una de zahar,turnam 100 ml otet si umplem cu apa.Stangem bine capacele la borcane le asezam intr-o cratita in care punem apa,cat sa depaseasca mai mult de jumatate borcanul si punem la fiert,pana isi schimba culoarea.


Scoatem borcanele si le acoperim cu o patura pana a doua zi cand le depozitam in camara.


Mi-au iesit 20 borcane de 800 g.

 

TIPS-URI

1

in fiecare borcan am pus si o rondea de ardei rosu usturat...

Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Bunica 1

24.10.2013, 20:56

I-am vazut putin galbeni

Constelatialeu 1

24.10.2013, 21:37

Pai asa se fac dupa ce-i fierb,cu alte cuvinte sunt buni de mancat...

Krystyan Trendy 1

27.10.2013, 19:53

imi plac foarte mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Castraveti in otet (bulgaresti)