Catelush Alunush

de epurasha2bb in Mancare copii, 17 Apr 2010 | 1890 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -un biscuite moale bio cu gust de alune din care vom decupa osul;
  • -o ceasca de orez alb cu bob lung;
  • -zahar pudra,
  • cacao pudra
  • pt.decor-2 linguri de alune coapte si pisate pt.decor;-putina inghetata du vanilie-ciocolata pt.decor;
  • -1 cescuta de lapte;
  • -1 lingurita zahar alb;
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Catelush Alunush:

Se fierbe orezul in apa simpla pana ce scade de tot apa dar fara sa se prinda de craticioara.Spre sfarsit se adauga laptele in care am topit o lingura de zahar inainte si se lasa sa se absoarba bine de orez.Apoi orezul se lasa sa se raceasca si apoi se modeleaza in forma de catel.Se presara desupra alunele pisate, pudra de zahar si cacao pe rand cu o strecuratoare, se face nasul cu un punct rosu cu sirop de capsuni, se decupeaza un os din biscuitele moale si se fac 2 -3 bilute de inghetata acestea sugerand mancarea catelului.Se servesc impreuna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Catelush Alunush" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

nadina73 1

17.04.2010, 20:20

super

epurasha2bb 1

18.04.2010, 00:24

ramo_cata 1

21.04.2010, 00:36

superb ...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Orez cu ficatei