"Caviar" de dovlecel si roșii uscate

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 10 Aug 2015 | 1179 vizualizari

 

Simplu si bun .... o reteta cu numai 2 ingrediente !
Salata de vinete - "caviar d'aubergines" in frantuzeste este salata mea preferata.
Este a 2a oara cand incerc cu dovlecel. De data asta sunt convinsa, este la fel de delicioasa si mult mai usor de facut.

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel de 300 g
  • 4 felii de roșie uscata în ulei de măsline
  • 1 linguriță de ulei de măsline
  • boia de ardei dulce
  • sare, piper, cimbru
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Caviar" de dovlecel si roșii uscate:

Coaceți dovlecelul la aburi 10 minute taiat cuburi sau felii.

Eu l-am gatit  cu  Microccok Tupperware .

Se curata partial si se taie în felii destul de groase.

Se pune in Microcook, se presara deasupra cimbru, sare si piper,  se adaugă 40 ml de apă.

Se da la microunde pentru 6 minute la 620 W.

Lasam sa se odihneasca 5 minute, fără sa deschidem apoi il punem într-o strecurătoare.

Așteptați sa se racească un pic, apoi se mixeaza cu rosiile uscate si boia de ardei. 

Condimentam si dam la rece pentru cateva ore.

Se servește rece pe pâine proaspata sau prăjită .

Pofta Buna !!!!!

 

TIPS-URI

1

lasati un pic de coaja pentru aspect si culoare

Daca ti-a placut reteta noastra ""Caviar" de dovlecel si roșii uscate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

deyutzky 1

10.08.2015, 22:14

mmmm ce bine arata

anca_rm 1

11.08.2015, 08:13

ce reteta interesanta , imi place

Rocsi 1

12.08.2015, 21:38

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Dovlecel si cus cus la cuptor