Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Frumos se mai rumeneste carnea preparata la cuptor cu bere neagra .In timpul coacerii alcoolul din bere se evapora si ramnae o culoare si un sos delicios .
Friptura
Garnitura
Usturoiul se curata si se feliaza .
Feliile de carne se aseaza intr-o tava se presara deasupra , usturoi tocat , sare , piper , boia , salvia sfarmata si se toarna deasupra berea neagra .
Se da la cuptorul incalzit 30- 40 minute .Pe parcursul coacerii intoarceti carnea de 2-3 ori pentru a se rumeni pe toate partile .
Friptura este gata cand carnea prinde o frumoasa culoare aramie .
Scurgeti intr-un vas grasimea formata in tava si caliti usor ciupercile , ardeiul rosu taiat fasii si verdeata . Condimentati ciupercile cu sare daca este nevoie si putina nucsoara .
Serviti ceafa de porc caramelizata in bere neagra cu garnitura de ciuperci si muratura preferata .
Preparatul trebuie servit cald .
1
Salvia merge foarte bine cu ceafa de porc .
2
Nu este nevoie de ulei , carnea va elibera suficienta grasime .
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult