Ceafa de porc cu cereale si galbiori

de adasev12 in Porc, 18 Oct 2011 | 3126 vizualizari

 

eu prefer carnea de porc si mai ales ceafa...as manca zilnic si nu cred ca m-as satura...stiu ca se depune...de aceea si incerc sa fac mai rarut...dar macar o data pe saptamana e musai...

 

INGREDIENTE

  • 3 buc ceafa de porc
  • 3 maini de mix de cereale: orez, orz si alac
  • un pumn de bureti galbiori
  • o ceapa
  • ulei de masline extravergin
  • supa de carne
  • o mana de parmezan ras
  • sare, piper, curry
  • cativa catei de usturoi
  • patrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc cu cereale si galbiori:

Am condimentat carnea cu sare, piper si curry. Am pus-o la prajit in tigaie de teflon, cu capac cu o lingura de ulei de masline extravergin. Din cand in cand am mai adaugat cate un stop de apa sa nu se arda. Spre final am pus si usturoiul taiat bucati si am mai lasat sa se patrunda aromele. Iese o carniita super buna ( mie-mi place mai mult decat pe gratar)


Intr-o craticioara am pus 2 linguri ulei de masline si am taiat marunt ceapa si am lasat la foc foarte mic sa se patrunda bine, fara sa se prajeasca. Am adaugat apoi galbiorii congelati... sunt mai buni asa, ca lasa sucul lor ...Am lasat cateva minute sa fiarba pe juamtate galbiorii, adaugand o ceasca de apa, apoi am pus si mixul de cereale. Initial am vrut sa folosesc orez, dar m-am razagandit. Am sarat si piperat si am lasat la foc mic la fiert, adaugand cate un polonic de supa, pe rand, pana au fiert bine cerealele. Am oprit folcul, am pus si parmezanul si am amestecat bine sa se topeasca, am adaugat si patrunjelul si gata.


Aceasta garnitura este foarte buna si simpla. cu carne de pui merge mult mai bine


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc cu cereale si galbiori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

adasev12 1

19.10.2011, 18:25

ina...
miuta, cris, multumesc

Lau 1

20.10.2011, 21:05

place

kamy 1

20.10.2011, 23:11

da...ceafaaaaaaaa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Escalop de porc cu ciuperci