Coaste de porc si cartofi la cuptor

de nico15 in Porc, 24 Noi 2010 | 12658 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500-600 gr de cartofi
  • 4-6 coaste de porc
  • 100 gr de parmezan
  • 2 crengute de rozmarin
  • sare,
  • piper,
  • ulei,
  • unt
  • Marinada pentru carne este formata din:
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 lingura de unt
  • 150 ml de vin alb demi-dulce
  • sare,
  • boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc si cartofi la cuptor:

Cartofii se spala se curata si se taie cu cubulete potrivite. Intr-o tava unsa cu unt se aseaza catofii si se presara rozmarinul peste ei, se sareaza si se da la cuptor la foc potrivit, se lasa 20-25 de minute si se-ncearca.



Coastele de porc se pun intr-o marinada formata din:

1 ceapa tocata marunt

3-4 catei de usturoi

1 lingura de unt

150 ml de vin alb demi-dulce

sare, boia


Se lasa aproximativ doua ore marinada la frigider, dupa care se scoate si se pot pune coastele pe gratar sau se pot pune in tigaie la prajit in ulei. Dupa care se scot si se pun pe servetele absorbante pentru a inlatura surplusul de grasime. Se-ncearca cartofii iar daca sunt facuti se poate pune cascaval sau parmezan si se mai da 10-15 minute la cuptor.



Dupa care se scot cartofii si se aranjeaza ca in imaginile alaturate.



Pofta Buna

www.reteteleluisupernico.blogspot.com

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc si cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

nico15 1

26.11.2010, 08:35

Portia comansata, vine, vineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

lilik 1

26.11.2010, 17:20

buneeee

babi5 1

17.06.2013, 12:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu carne de porc