Mancare de limba cu castraveti

de Bunica in Porc, 17 Ian 2015 | 2015 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o limba de porc
  • 1 ceapa.
  • 4 castraveti murati
  • 300 g suc de rosii
  • 1 lingurita cu varf faina de orez
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 foaie dafin
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de limba cu castraveti:

Limba spalata se pune la fiert in apa cu sare.


Cand incepe sa se crape si ridice pielea alba este fiarta.


Se scoate si se curata de partea alba.


Taie in felii circulare limba.


In apa in care a fiert limba punem ceapa spalata si tocata marunt.


Cand ceapa este fiarta adaugam limba si sucul de rosii in care am pus o lingurita cu varf faina de orez.


Castravetii taiati rondele si fierb 3-4 minute, apoi li se scurge apa.


Adauga castravetii,foaia de dafin, lingura de ulei si potriveste de sare.


Stinge focul si presara mararul tocat marunt.



 

TIPS-URI

1

La aceasta mancare eu fac sosul cu putina faina, imi place sa fie mai legat

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de limba cu castraveti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Epilator IPL Homelight Sensor

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

dantes 1

18.01.2015, 10:05

Buna tare!

marcela1979 1

18.01.2015, 11:29

e buna tare mancarea

Teo 1

04.02.2015, 21:48

Ador aceasta mancare,stiai Buni?si ai pregatit doar o limba...!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort diplomat cu iaurt si ananas
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorbă de fasole boabe cu afumătură

de RODIMUR 5

ieri la 22:24

Salata completa

ieri la 20:00

Salată cu quinoa, avocado si grapefruit

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Limba cu masline si castraveti acri