Ceafa de porc cu galuste de cartofi, sos de ardei si salata tricolora

de Panacris in Porc, 8 Aug 2012 | 2233 vizualizari

 

Un pranz rapid, gustos si nu prea sanatos!:)

 

INGREDIENTE

  • ceafa de porc 4 felii mari,
  • galuste de cartofi 8 bucati,
  • Pentru sos:
  • ardei grasi 2 bucati,
  • ceapa galbena 2 bucati,
  • rosii 2 bucati,
  • vin alb demisec 250 ml.,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • boia de ardei dulce,
  • Pentru salata tricolora:
  • 4 rosii prunisoare,
  • 2 ardei capia verzi/galbui,
  • 4 castraveti de gradina,
  • ulei de masline,
  • zeama de lamaie,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • apa minerala rece,
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc cu galuste de cartofi, sos de ardei si salata tricolora:

Ceafa sde porc se prajeste in tigaia Tefal, acoperita, cca. 15 minute, la foc mic, pe ambele parti. Se scoatea carnea din tigaie, se pune intr-un vas si se pastreaza la cald.


Intre timp in zeama ramasa de la carne, se adauga ardeii, ceapa si rosiile tocate marunt, vinul alb si se lasa sa scada, la foc mediu, acoperit. Galustele de cartofi (vezi reteta aici: http://www.bucataras.ro/retete/galuste-de-cartofi-35097.html) se fierb in apa cu putina sare, se scot si se lasa la cald.


Intre timp se spala si se taie marunt ingredientele ptr salata. Se asezoneaza de sare, piper, zeama de lamaie si apa minerala. Farfuria pe care se ansambleaza trebuie sa fie calda, se aseza 2 galuste, o felie de carne, sos dupa gust si 3 linguri de salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc cu galuste de cartofi, sos de ardei si salata tricolora" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

MotanLaOale 1

08.08.2012, 20:03

gaby_gabytza 1

09.08.2012, 17:58

mamaieelena 1

09.08.2012, 19:37

bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5992 puncte

Panacris

5442 puncte

RODIMUR

4040 puncte

Rocsi

3926 puncte

Bya Ralu

2775 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Papricas de pui
  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiti din faina de alac parfumati cu lavandă

ieri la 21:47

Tarta cu foietaj, pui si dovlecel

de Rocsi 9

pe 16.09 la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Galuste cu coaste afumate