Ceafa de porc in sos de rosii

de Alina26 in Porc, 27 Iun 2013 | 3083 vizualizari

 

Imi era pofta de ceva cu sos si cu mamaliguta......si nu vroiam tot pulpe sau aripi...am facut ceafa de porc .....Stiu ca o sa spuneti ca e cald afara....si carnea de porc nu prea merge,dar la noi a fost cam racoare zilele astea si a mers super...... va zic ca mi-a iesit asa buna....cu rosii proaspete....!!!!!...yammy...!!!!:)

 

INGREDIENTE

  • 800 g ceafa de porc fara os
  • 300 g rosii chery
  • 4 rosii
  • 1 ceapa
  • 3 fire ceapa verde
  • 1 ardei rosu
  • 4 catei de usturoi
  • 5 fire de patrunjel verde
  • 1 lg busuioc uscat
  • 1 lg oregano uscat
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc in sos de rosii:

1. Am spalat carnea.am taiat-o circa 3-4cm si am pus-o intr-o tigaie la prajit,fara ulei.Am pus capac.


2. Am curatat legumele,le-am spalat si am tocat ceapa si ardeiul marunt,ceapa verde rondele si le-am pus in tigaie dupa ce s-a facut carnea putin.Am sarat si am piperat,am pus capac si am lasat 10 minute la foc potrivit.


3. Am spalat rosiile,le-am curatat de coaja,si pe cele chery,le-am taiat marunt si rosiile chery le-am taiat in doua.(sau in patru,depinde cat de mari sunt).


4. Am adaugat toate rosiile impreuna cu usturoiul tocat marunt si am lasat inca 20 de minute,cu capac.


5. Am potrivit de sare si piper,am pus origano,busuioc,patrujelul tocat marunt,am mestecat si am stins focul.


Pofta buna!!!!

 

TIPS-URI

1

Daca nu va place cu carne de porc incercati cu carne de pui,vita sau curcan.

2

Puteti pune busuioc verde daca aveti...e mult mai bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Alina26 1

27.06.2013, 21:08

babi..

Paulici 1

13.07.2013, 16:29

Bravo! Foarte buna!

Alina26 1

13.07.2013, 17:10

ms mult!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Spata de porc la cuptor