Tocanita din cotlet de porc cu ghebe

de Rocsi in Porc, 27 Oct 2014 | 1815 vizualizari

 

Nimic mai simplu, mai bun si mai gustos! Va poftesc la tocanita astazi!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cotlet de porc dezosat
  • 1 ceapa mare
  • 1/2 ardei kapia
  • 1/2 ardei galben
  • 250 gr ghebe fierte
  • 1 catel mare de usturoi
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 varf de lingurita boia de ardei iute
  • 2 linguri pasta de tomate
  • patrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita din cotlet de porc cu ghebe:

Spalam cotletul, il tamponam cu un servetel si il taiem bucati potrivite.

Curatam ceapa si o tocam.

Ardeiul galben si kapia il facem cubulete, ghebele le taiem bucatele mici.

Incingem uleiul intr-o cratita.

Punem carnea, o rumenim putin, adaugam ceapa, ardeiul galben, kapia si le innabusim 2-3 minute.


Incorporam ghebele, apoi turnam apa cat sa acoperim carnea.

Dam gust cu sare, piper, boiaua de ardei iute, punem un capac si lasam sa scada la foc potrivit.

Dupa un timp incercam carnea sa fie bine patrunsa si cand este gata, zeama scazuta suficient, adaugam pasta de tomate si usturoiul curatat si pisat.


Mai dam 2-3 clocote si tragem cratita de pe foc.

Deasupra presaram patrunjel verde, tocat marunt.

Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din cotlet de porc cu ghebe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Rocsi 1

30.10.2014, 21:40

Daniela multumesc

Rocsi 1

30.10.2014, 21:41

Mirela multumesc

Rocsi 1

30.10.2014, 21:41

Pup Anca

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de zmeura

ieri la 20:22

Rosii  deshidratate la borcan, cu ulei de masline si busuioc

ieri la 19:39

Gulas vienez

ieri la 15:32

Gem de caise, piersici, zmeura si menta

ieri la 13:22

RETETA RECOMANDATA
Ciolan de porc la cuptor cu ierburi aromate