Tocanita din cotlet de porc cu ghebe

de Rocsi in Porc, 27 Oct 2014 | 2017 vizualizari

 

Nimic mai simplu, mai bun si mai gustos! Va poftesc la tocanita astazi!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cotlet de porc dezosat
  • 1 ceapa mare
  • 1/2 ardei kapia
  • 1/2 ardei galben
  • 250 gr ghebe fierte
  • 1 catel mare de usturoi
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 varf de lingurita boia de ardei iute
  • 2 linguri pasta de tomate
  • patrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita din cotlet de porc cu ghebe:

Spalam cotletul, il tamponam cu un servetel si il taiem bucati potrivite.

Curatam ceapa si o tocam.

Ardeiul galben si kapia il facem cubulete, ghebele le taiem bucatele mici.

Incingem uleiul intr-o cratita.

Punem carnea, o rumenim putin, adaugam ceapa, ardeiul galben, kapia si le innabusim 2-3 minute.


Incorporam ghebele, apoi turnam apa cat sa acoperim carnea.

Dam gust cu sare, piper, boiaua de ardei iute, punem un capac si lasam sa scada la foc potrivit.

Dupa un timp incercam carnea sa fie bine patrunsa si cand este gata, zeama scazuta suficient, adaugam pasta de tomate si usturoiul curatat si pisat.


Mai dam 2-3 clocote si tragem cratita de pe foc.

Deasupra presaram patrunjel verde, tocat marunt.

Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din cotlet de porc cu ghebe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Rocsi 1

30.10.2014, 21:40

Daniela multumesc

Rocsi 1

30.10.2014, 21:41

Mirela multumesc

Rocsi 1

30.10.2014, 21:41

Pup Anca

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc impanata