Ceafa de porc in sos de smantana cu mustar la Multicooker

de Bya Ralu in Porc, 28 Mai 2015 | 2697 vizualizari

 

Ieri am pus in functiune Cucul :)) ,face treaba foarte buna!A iesit o carnita care ti se topeste in gura!

 

INGREDIENTE

  • 3 felii de ceafa de porc
  • 2 fire de ceapa verde
  • ulei de masline
  • vin rosu
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingurita mustar
  • vegeta/piper/busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc in sos de smantana cu mustar la Multicooker:

Ceafa de porc se condimenteaza pe ambele parti si se stropeste cu ulei de masline,se seteaza la functia Fry cam 5 minute se lasa pe o parte dupa care intoarcem carnea si mai lasam cateva minute la aceiasi functie.


Se stropeste cu vinul rosu,se adauga ceapa verde taiata rondele,se pune la functia Boil pentru 20 minute(daca mai trebuie se mai completeaza cu apa).


Se amesteca smantana cu mustarul,se subtiaza cu putina apa,si se toarna peste carne se lasa cam 5 minute la functia Boil.


Se presara busuioc uscat.

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu piure de cartofi

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc in sos de smantana cu mustar la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Bya Ralu 1

29.05.2015, 11:47

-Licurici- 1

11.09.2015, 14:48

wow... cum arata!

Bya Ralu 1

02.07.2016, 23:31

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Escalop de porc cu ciuperci