Ceafa de porc la ceaun

de COSTEO in Porc, 16 Iul 2013 | 10898 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg ceafa porc(sau pulpa)
  • 3 cepe
  • 3 ardei gras
  • 1 rosie (sau 2 linguri bulion)
  • 1 cescuta vin alb
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc la ceaun:

Carne de porc se portioneaza in bucati potrivite,se pune la fiert in apa cu sare pana da in clocot,cand a dat in clocot,se arunca apa si inlocuim cu alta apa.Tocam ceapa si ardei fin ,se pune in ceaun peste carne si lasam sa fiarba  cu capac cca 30 minute.

Dupa cele 30 minute potrivim de sare,piper,cimbru,punem rosia taiata fin sau 2 linguri bulion,si mai lasam totul la foc potrivit timp de 30 minute.

Dupa cele 30 minute,se pune catei de usturoi taiati marunt,sau striviti cu lama la cutit si apoi taiati fin,adaugam si cescuta de vin alb,mai lasam 15 minute pe foc.

Se serveste cu castraveti murati.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la ceaun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete bolognese reteta traditionala de paste din Italia

ieri la 23:04

Bomboane din biscuiți - Un desert delicios al copilăriei

ieri la 15:34

Franzela de casa reteta de paine simpla si pufoasa

pe 19.05 la 10:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc in crusta de seminte