Ceafa de porc si carnati la cuptor cu cartofi natur

de marcela1979 in Porc, 21 Oct 2010 | 5803 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de ceafa de porc
  • 3 carnati proaspeti subtiri
  • cimbru,busuioc
  • ulei
  • vegeta,piper
  • 1 kg de cartofi
  • sare
  • patrunjel frunze
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc si carnati la cuptor cu cartofi natur:

se curata cartofii si se spala,apoi se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare.Intre timp se pun feliile de ceafa de porc intr un vas de yena,se condimenteazacu vegeta,piper,cimbru si busuioc,deasupra se pun carnatii,se adauga apa si ulei si se dau la cuptor.Cartofii fierti se scurg de apa .Intr o cratita se pune ulei si se pune pe foc,se adauga cartofii amestecand incet,se mai pune un pic de vegeta si frunzele de patrunjel tocate marunt.Cand e facuta si carnea se scoate din cuptor si se servesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc si carnati la cuptor cu cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Bunica 1

24.10.2010, 09:32

marcela1979 1

24.10.2010, 10:37

ms bunica

elena1988 1

19.01.2011, 17:23

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6684 puncte

Rocsi

5253 puncte

MotanLaOale

5030 puncte

oanapl

4512 puncte

katty

4324 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmalute de post cu ciuperci
  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc in sos de smantana cu capere