Muschiulet de porc invelit in bacon crud la cuptor

de lilik in Porc, 10 Apr 2011 | 7363 vizualizari

 

cam lung titlul.....merita sa-l incercati.

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata muschiulet de porc(400-500 gr)
  • bacon crud(7-8 felii)
  • 1 pahar cu vin alb
  • 2 pahare cu apa
  • 2 ramurele de rozmarin
  • sare,piper
  • 1 cubulet de unt
  • putin oregano(sau ce condimente va plac)
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc invelit in bacon crud la cuptor:

Acoperim bucata de muschi cu baconul si o legam cu ata ca sa nu se desfaca si punem si ramurelele de rozmarin cand legam.Condimentam si punem in tava unde il vom face impreuna cu untul sa se rumeneasca pe toate partile apoi stingem cu vinul,punem si apa,sare si piper daca mai e nevoie si dam la cuptorul incins la 170-180° pana se rumeneste frumos(eu l-am lasat cam 1 ora si jumatate).

Intoarceti muschiuletul pe toate partile si daca scade lichidul din tava mai puneti cate un pahar de vin si unul de apa.

Cand e gata feliti si serviti cu sosuletul format in tava  deasupra si ce garnitura doriti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc invelit in bacon crud la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Muschiulet de porc invelit in bacon crud la cuptor-0
Muschiulet de porc invelit in bacon crud la cuptor-1
Muschiulet de porc invelit in bacon crud la cuptor-2

COMENTARII (25)

lilik

lilik 1

13.04.2011, 11:28

Sylvia te servesc cu placere

lilik

lilik 1

13.04.2011, 11:30

AlexJ sincer nu stiu cum iese fara vin dar cred ca a-i putea incerca cu supa de zarzavaturi mai ales ca acum se gasesc de toate in toate pietele

adry88

adry88 1

07.05.2011, 13:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!