Muschiulet de porc invelit in bacon crud la cuptor

de lilik in Porc, 10 Apr 2011 | 8142 vizualizari

 

cam lung titlul.....merita sa-l incercati.

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata muschiulet de porc(400-500 gr)
  • bacon crud(7-8 felii)
  • 1 pahar cu vin alb
  • 2 pahare cu apa
  • 2 ramurele de rozmarin
  • sare,piper
  • 1 cubulet de unt
  • putin oregano(sau ce condimente va plac)
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc invelit in bacon crud la cuptor:

Acoperim bucata de muschi cu baconul si o legam cu ata ca sa nu se desfaca si punem si ramurelele de rozmarin cand legam.Condimentam si punem in tava unde il vom face impreuna cu untul sa se rumeneasca pe toate partile apoi stingem cu vinul,punem si apa,sare si piper daca mai e nevoie si dam la cuptorul incins la 170-180° pana se rumeneste frumos(eu l-am lasat cam 1 ora si jumatate).


Intoarceti muschiuletul pe toate partile si daca scade lichidul din tava mai puneti cate un pahar de vin si unul de apa.


Cand e gata feliti si serviti cu sosuletul format in tava deasupra si ce garnitura doriti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc invelit in bacon crud la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

lilik 1

13.04.2011, 11:28

Sylvia te servesc cu placere

lilik 1

13.04.2011, 11:30

AlexJ sincer nu stiu cum iese fara vin dar cred ca a-i putea incerca cu supa de zarzavaturi mai ales ca acum se gasesc de toate in toate pietele

adry88 1

07.05.2011, 13:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Quiche Lorraine – tarta clasica frantuzeasca