Friptura aromata de porc

de cec in Porc, 4 Ian 2011 | 3991 vizualizari

 

Reteta postata de foxyy pe culinar sau artaculinara.
Friptura de porc preparata dupa aceasta reteta va incanta toti gurmanzii.
In moare se pot fierbe cam toate produsele obtinute din porc: carne macra, piept, slanina ori toba, lebar, caltabosi...

 

INGREDIENTE

  • carne de porc (pulpa in cazul meu),
  • usturoi,
  • tarhon,
  • sare,
  • piper,
  • moare de varza
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura aromata de porc:

Intr-o cratita mai mult inalta decat lata, am pus carnea si-am turnat moare, dar fara s-o acopar, apoi am lasat-o sa fiarba cam jumatate de ora (am si intors-o de vreo 2 ori)


Dupa ce s-a racit putin, am condimentat-o cu boia, piper, nucsoara.


Am pus carnea intr-o alta cratita, mai lata, apoi am condimentat-o cu usturoi ceva tarhon si-am pus iar zeama de varza (ce ramasese de la fiert, plus ceva completare).


Peste cratita am pus o folie de aluminiu si-am bagat friptura de porc la cuptor , pentru o ora.


Dupa o ora am scos folia si-am mai lasat friptura de porc inca vreo 30-40 de minute.


Am servit friptura de porc cu piure de cartofi.

 

TIPS-URI

1

Gustul carnii fierte-n moare e demential! Zeama de varza fragezeste carnea si da o aroma deosebita pentru friptura de porc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura aromata de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

divainbucatarie 1

05.01.2011, 10:02

cec 1

05.01.2011, 21:44

multumesc

Rahela Velicu 1

14.03.2016, 17:33

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa-crema de ciuperci
  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura frageda de porc