Ceafa de porc la cuptor cu cartofi natur

de Constelatialeu in Porc, 1 Feb 2013 | 5506 vizualizari

 

Ce sa ma codesc si invartesc,sunt carnivora si cea mai buna leguma,pentru o leoaica,e porcu`....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ceafa de porc
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 pahar de vin rosu
  • 2-3 linguri de ulei de masline
  • 1/2 kg cartofi
  • 50 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc la cuptor cu cartofi natur:

Bucata de ceafa o spalam o intepam din loc in loc si infigem catei de usturoi in ea. Uleiul de masline il amestecam cu sare piper si paharul de vin si ''imbracam'' ceafa de porc in amestecul asta. Punem intr-un vas termorezistem bucata de ceafa, turnam acel amestec lichid peste ea si o dam la cuptor la foc moderat sa se patrunde bine. Din cand in cand o intoarcem de pe o parte pe alta si daca este nevoie, adaugam o cescuta cu apa. Lasam sa se rumeneasca bine


Cartofii ii curatam de coaja ii spalam si ii taiem cuburi potrivite, ii fiebem in apa cu sare. Cand sunt gata ii punem langa friptura cu bucatele de unt deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la cuptor cu cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Bya Ralu 1

01.02.2013, 20:24

foarte bun

Rocsi 1

01.02.2013, 21:29

Krystyan Trendy 1

07.05.2014, 14:19

foarte gustoasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc cu ciuperci si smantana la cuptor