Ceafa la cuptor aromatizata cu ulei de trufe

de Valclaudia in Porc, 28 Apr 2017 | 734 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 portii ceafa proaspata de porc
  • condimente pentru carne de porc din comert
  • ulei de trufe
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa la cuptor aromatizata cu ulei de trufe:

Incingem cuptorul la 200 grade C.


Ceafa de porc feliata se pudreaza, dupa gust, cu condimente de porc, din comert.


Adaugam feliile in tava, apoi picuram ulei de trufe peste carne.


Acoperim tava cu staniol.


Dam tava la cuptor pentru 30 minute, apoi scoatem tava din cuptor, intoarcem feliile de ceafa pe cealalta parte, renuntam la staniol.


Dam din nou tava la cuptor, pana se rumenesc feliile de carne uniform.


Noi am servit cu piure de cartofi si sos rosu.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa la cuptor aromatizata cu ulei de trufe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

miki_a 1

28.04.2017, 23:12

Yammi!

Rocsi 1

30.04.2017, 11:36

noiinbucatarie 1

02.05.2017, 13:56

Buna, buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert piscoturi cu vanilie si nuci
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la cuptor, cu legume sotate