Snitel de porc

de LadyCrs in Porc, 15 Oct 2012 | 1714 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati de snitele de porc ( cumparate la bucata, pe care le-am taiat in 2, 3 bucati in functie de marimea fiecareia)
  • 4 oua
  • 2 lingurite mustar
  • sare,piper, boia dulce, oregano
  • pesmet
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de porc:

Se bat snitelele ( pe care punem o folie de plastica sa nu sara bucati de carne) pe un tocator cu ciocanelul. Intr-un vas punem faina, in altul ouale batute si amestecate cu mustarul si condimentele, in celalalt pesmetul. Se ia fiecare bucata de carne si se trece prin faina. ou , pesmet. Incingem uleiul bine bine si prajim. Le scoatem pe un prosop de bucatarie pentru a absorbi surplusul de ulei.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

15.10.2012, 19:45

Nu am facut niciodata de porc, mama prietenului face

mirela0911 1

15.10.2012, 22:54

Ar merge o bucatica!

adry88 1

16.10.2012, 09:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Snitel vienez