Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Ciupercile se curata de pielita si se indeparteaza piciorusele.Acestea din urma, se toaca marunt .
Intr-o tigaie punem ulei de masline si calim mai intai usturoiul curatat si lasat intreg. Cand acesta a prins culoare, il scoatem din tigaie si il aruncam.
Adaugam piciorusele tocate ,presaram sare dupa gust si lasam la foc potrivit pentru 7-8 minute.
Inchidem focul si adaugam in tigaie pesmetul ,parmezanul si patrunjelul tocat (optional - eu nu am avut de aceasta data) .
Amestecam totul foarte bine si umplem cu acest amestec palariile ciupercilor.
Asezam ciupercile umplute intr-o tava pentru cuptor,turnam putin ulei de masline si le coacem la 180 grade pentru 20-25 minute.
Se servesc imediat !
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult