Champignon al ajillo

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2016 | 5149 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr ciuperci champignon
  • 2 catei usturoi
  • 6 linguri parmezan
  • 4 linguri pesmet
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel (optional)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Champignon al ajillo:

Ciupercile se curata de pielita si se indeparteaza piciorusele.Acestea din urma, se toaca marunt . 

Intr-o tigaie punem ulei de masline si calim mai intai usturoiul curatat si lasat intreg. Cand acesta a prins culoare, il scoatem din tigaie si il aruncam. 

Adaugam piciorusele tocate ,presaram sare dupa gust si lasam la foc potrivit pentru 7-8 minute. 

Inchidem focul si adaugam in tigaie pesmetul ,parmezanul si patrunjelul tocat (optional - eu nu am avut de aceasta data) .

Amestecam totul foarte bine si umplem cu acest amestec palariile ciupercilor. 

Asezam ciupercile umplute intr-o tava pentru cuptor,turnam putin ulei de masline si le coacem la 180 grade pentru 20-25 minute. 

Se servesc imediat ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Champignon al ajillo" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu carne tocata si legume