Chantilly ananas

de Doralinda in Dulciuri, 31 Dec 2012 | 4641 vizualizari

 

E un desert care il ador mai ales vara, ptr ca e foarte racoritor! Dar se potriveste si la o masa de sarbatoare! Nu as putea zice ca e o salata de ananas, sincer, nu stiu cum as putea descri-o, dar cert e......e foarte gustos!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg iaurt grecesc
  • 500 gr smantana
  • 6 linguri zahar pudra
  • 100 cca migdale nesarate
  • 2 cutii de ananas rondele
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chantilly ananas:

Migdalele le punem in putina apa fiarta si le lasam cam 15 min ptr a se inmuia si sa fie mai usor sa le decojim. Apoi, decojite, le prajim putin, cat sa aiba gust de rajit si o culoare mai inchisa. Le lasam sa se raceasca apoi le dam prin mixer ptr a obtine nu chiar pudra, ceva mai grosut. Amestecam cu mixerul, smantana si zaharul cca 10 min,  turnam iaurtul dar amestecam usor cu o furculita, apoi adaugam si ananasul care l-am taiat in bucatele mici. Presaram deasupra la chantilly migdalele prajite!

P.S. Eu am uitat sa iau 2 cutii de ananas, din aceasta cauza nu se vede mult ananas in poza mea!

TIPS-URI

1

Indicat e, ca dupa ce ati taiat ananasul, sa il lasati cateva minute in strecuratoare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chantilly ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Doralinda 1

03.01.2013, 18:24

Eduard

ANNA_46 1

07.01.2013, 02:29

Super , imi place mult combinatia , am mai gasit ceva ptr. colectie

Doralinda 1

07.01.2013, 02:43

Multumesc anna ptr incredere!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec cu banane