Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
E un desert care il ador mai ales vara, ptr ca e foarte racoritor! Dar se potriveste si la o masa de sarbatoare! Nu as putea zice ca e o salata de ananas, sincer, nu stiu cum as putea descri-o, dar cert e......e foarte gustos!!!
Migdalele le punem in putina apa fiarta si le lasam cam 15 min ptr a se inmuia si sa fie mai usor sa le decojim. Apoi, decojite, le prajim putin, cat sa aiba gust de rajit si o culoare mai inchisa. Le lasam sa se raceasca apoi le dam prin mixer ptr a obtine nu chiar pudra, ceva mai grosut. Amestecam cu mixerul, smantana si zaharul cca 10 min, turnam iaurtul dar amestecam usor cu o furculita, apoi adaugam si ananasul care l-am taiat in bucatele mici. Presaram deasupra la chantilly migdalele prajite!
P.S. Eu am uitat sa iau 2 cutii de ananas, din aceasta cauza nu se vede mult ananas in poza mea!
1
Indicat e, ca dupa ce ati taiat ananasul, sa il lasati cateva minute in strecuratoare.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult