Chec 2 in 1 :)

de Ligia Bxl in Prajituri, 20 Iul 2013 | 4243 vizualizari

 

Foarte pufos!

 

INGREDIENTE

Chec 1:

  • 2 oua
  • 125 gr de unt
  • 1 ceasca de zahar
  • 1/2 praf de copt
  • faina cat cuprinde
  • colorant alimentar

Chec 2:

  • 6 oua
  • 6 linguri ulei
  • 1 cana de zahar
  • 1/2 praf de copt
  • faina cat cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec 2 in 1 :):

Primul chec se face astfel:se separa galbenusurile de albusuri si se freaca cu untul moale la temperatura camerei cu zaharul pana devine alb,albusurile se bat spuma apoi se adauga faina(cat cuprinde sa fie o compozitie nici tare nici moale,pufoasa) se adauga praful de copt,se pun apoi albusurile batute spuma si se amesteca usor sa nu se lase.,se adauga colorantul alimentar.Se toarna compozitia intr-o forma de chec unsa cu ulei si hartie de copt,apoi se da la cuptor.Dupa ce sa copt se lasa la racit.Dupa racire se taie checul dealungul si se fac forme la alegere.

Checul 2:se separa albusurile de galbenusuri,apoi se bat spuma,galbenusurile se freaca cu zaharul, se adauga uleiul,faina si praful de copt,la final se incorporeaza toate cu albusul spuma.Se unge o forma de chec cu ulei si se pune foaie de copt,se toarna pe fundul tavii putina compozitie,apoi pe mijloc se pun formele si la final se adauga restul de compozitie.Se da tava la cuptor ptr coacere.Se serveste la un ceai sau cafea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec 2 in 1 :)" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec rece cu biscuiti si ciocolata