Chec

de Adi75 in Dulciuri, 14 Feb 2016 | 815 vizualizari

 

Aceasta rețeta o am de la o fina de-a mea , numai ca eu am făcut mici modificări .

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat :
  • 2 oua
  • 125 ml ulei
  • 125 ml lapte
  • 200 gr faina
  • 150 gr zahar
  • 2 linguri cacao
  • 3 linguri fulgi de ciocolata
  • 1 lingurița praf de copt
  • Pentru glazura
  • 4 linguri zahar
  • 2 linguri apa
  • 2 linguri margarina Unirea
  • 2 linguri cacao
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec:

BLAT


Intr-un bol se amesteca ingredientele uscate , in alt bol mixam ouăle cu uleiul apoi adaugăm laptele si mai mixam puțin , turnam ingredientele lichide peste cele solide si le mixam cca 3 minute pana se amesteca bine . Compoziția obținută se pune intr-o tava pt chec tapetata cu hârtie de copt se da la cuptorul preancalzit pentru cca 30-35 min la o temperatura de 180 grade .


GLAZURA


Se pune zaharul cu apa la foc mic , cand se topește zaharul se pune margarina si cacaua , se fierbe puțin pana obținem o glazura mai densa , si se pune uniform peste chec .

 

TIPS-URI

1

In loc de fulgi de ciocolata se poate folosi ciocolata mărunțită .

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Adi75 1

14.02.2016, 14:09

Bya Ralu 1

14.02.2016, 15:08

bun

mirela0911 1

14.02.2016, 19:23

Bun chec!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

RETETA RECOMANDATA
Chec din albusuri, cu nuca si fructe deshidratate