Chec aperitiv (2)

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2010 | 9100 vizualizari

 

Am primit de la o prietena o noua reteta de chec aperitiv si am fost curiasa cum este ...acest chec este cu carnati

 

INGREDIENTE

  • 2-3 carnaciori,
  • 300 gr. cascaval ras
  • 4 oua crude,
  • 3-4 linguri smintina,
  • 50 g masline taiate marunt
  • 3-4 linguri faina,
  •  sare, piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv (2):

 Cele 4 oua crude se bat cu telul (mixer), se adauga apoi smintina, cascavalul ras,  maslinele, faina, piperul, sarea si se omogenizeaza. Se tapeteaza cu unt si pesmet tava de chec, se pune in ea jumatate din compozitie, se asaza pe lung carnatii si se pune restul de compozitie. Se pune in cuptorul incins si se coacela foc mediu aprox. 30 minute(e gata cind se desprinde de pe marginea tavii)

 

TIPS-URI

1

Eu am tapetat tava cu hartie de copt

2

Si in compozitie am pus jumate cascaval si jumate branza telemea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv (2)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Adinacarla 1

30.01.2010, 14:57

te astept si cu celelalte pareri

ala_oancea 1

30.01.2010, 17:28

A iesit super bun A mai ramas doar o feliuta mica ... dar dispare si asta in curand Multumesc pentru reteta

Adinacarla 1

30.01.2010, 20:53

ma bucur ca ti-a placut

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Parmigiana de vinete