Chec aperitiv (2)

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2010 | 8405 vizualizari

 

Am primit de la o prietena o noua reteta de chec aperitiv si am fost curiasa cum este ...acest chec este cu carnati

 

INGREDIENTE

  • 2-3 carnaciori,
  • 300 gr. cascaval ras
  • 4 oua crude,
  • 3-4 linguri smintina,
  • 50 g masline taiate marunt
  • 3-4 linguri faina,
  •  sare, piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv (2):

 Cele 4 oua crude se bat cu telul (mixer), se adauga apoi smintina, cascavalul ras,  maslinele, faina, piperul, sarea si se omogenizeaza. Se tapeteaza cu unt si pesmet tava de chec, se pune in ea jumatate din compozitie, se asaza pe lung carnatii si se pune restul de compozitie. Se pune in cuptorul incins si se coacela foc mediu aprox. 30 minute(e gata cind se desprinde de pe marginea tavii)

 

TIPS-URI

1

Eu am tapetat tava cu hartie de copt

2

Si in compozitie am pus jumate cascaval si jumate branza telemea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv (2)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Adinacarla 1

30.01.2010, 14:57

te astept si cu celelalte pareri

ala_oancea 1

30.01.2010, 17:28

A iesit super bun A mai ramas doar o feliuta mica ... dar dispare si asta in curand Multumesc pentru reteta

Adinacarla 1

30.01.2010, 20:53

ma bucur ca ti-a placut

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

3556 puncte

Constelatialeu

2279 puncte

Catalina L

2251 puncte

oanapl

1522 puncte

 Merisor

1400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua in sos de rosii