Chec aperitiv

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2014 | 1502 vizualizari

 

Tot am vazut pe site chec'uri aperitiv si am spus sa fac si eu unul cu ce am prin frigider , si a iesit pufos si foarte gustos! :)

 

INGREDIENTE

  • Am folosit :
  • carne de pui ( o pulpa , un spate , fierte si prajite )
  • ficat de pui ( 5 bucati , fierte si prajite 5 minute )
  • branza de vaca ( nu era sarata , am pus 1 lingura de sare si am sfarmat'o )
  • cascaval afumat ( am razuit peste )
  • ciuperci ( jumate de borcan , era mic al meu , am pus deasupra , erau ciuperci taiate )
  • 7 oua ( de casa , sunt mult mai bune , si galbene )
  • jumatate lg sare
  • un varf lg piper
  • 4 jumate linguri faina
  • masline pentru ornat
  • un plic praf de copt
  • un ardei rosu ( spalat, taiat rondele )
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Separam galbenusurile de albusuri, albusurile le mixam impreuna cu sarea, galbenusurile le amestecam cu faina si praful de copt, amestecand bine.


Carnea, ficatul, branza, ardeiul le punem in blender si lasam 50 de secunde.


Incorporam amestecul in cel de albus cu galbenus si mixam aprox 40-50 secunde.


Pregatim o tava pentru chec tapetata cu hartie de copt si punem amestecul , presaram peste ciuperci , razuim cascaval afumat si dam la cuptorul preincalzit la foc mediu pentru 30-40 de minute pana trece testul cu scobitoarea!

 

TIPS-URI

1

Puteti pune si afumatura , dar atunci nu se mai foloseste cascaval afumat , al meu avea o aroma puternica!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

pity19 1

08.05.2014, 15:16

Va multumesc!

Panacris 1

08.05.2014, 18:11

Rocsi 1

08.05.2014, 20:00

Este tare bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv