Chec aperitiv

de Ela68 in Aperitive / Garnituri, 12 Aug 2014 | 14416 vizualizari

 

Gaby, draga de ea, mi-a facut asa o pofta cu acest chec aperitiv, incat n-am mai stat pe ganduri si l-am executat rapid. Este la indemana oricui, este gustos, satios si se pot face nenumarate combinatii cu legume, masline sau....ce-aveti prin casa :)
Astazi am prestat reteta de la sursa cu mici modificari. Danke, Gaby !

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • sare, piper
  • 50 gr unt
  • 200 ml lapte
  • 200 gr cascaval
  • 50 gr parmezan
  • 250 gr faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 100 gr ciuperci fierte si feliate
  • 3 buc ceapa verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

1. Se bat ouale cu sare (nu mult in cazul in care cascavalul e sarat ) si piper.


2. Adaugati cascavalul ras pe razatoarea cu gauri mari, untul topit si racit, faina, praful de copt, laptele, ciupercile si ceapa verde tocata si omogenizati.


3. Tapetati o forma de chec cu hartie de copt si unt si turnati amestecul. Deasupra presarati parmezanul dat pe razatoarea cu ochiuri mici.( parmezanul e optional, mie imi place crusta care se formeaza si pun de fiecare data cand am ocazia ).


4. Coaceti in cuptorul preincalzit pana ce este frumos rumenit.


5. Se feliza rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Sidy 1

17.06.2015, 08:17

Minunat ! Cred ca mergea si putin ardei gras rosu, pentru culoare....

Ela68 1

17.06.2015, 11:24

asa e Sidy , pupici

noiinbucatarie 1

20.01.2017, 19:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu pui