Chec aperitiv

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 25 Aug 2014 | 33906 vizualizari

 

“-Mama, mai ai chec aperitiv?

-Da, mai este putin.

-Te rog sa il lasi sa mi-l pui maine la scoala, ca tare bun a fost. Auzi mama, am dat cate putin si colegilor si o fetita mi-a cerut de 3 ori si a spus – mama ta face mancare mai buna decat mama mea. ”

:)))))

Un chec aperitiv grozav de simplu de facut, consistent si bun. Mic dejun, pachetel, ce vreti voi

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • 50 gr unt
  • 200 ml lapte
  • 200 gr cascaval
  • 250 gr faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 100 gr ciuperci fierte, feliate
  • coditele de la 5 cepe verzi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Intr-un bol bate bine ouale cu sare si piper (nu pune multa sare, ca-i sarat si cascavalul)


Adauga untul topit si racit, cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mari, faina, praful de copt, laptele, ciupercile si ceapa verde, tocata.


Omogenizeaza totul.


Tapeteaza o tava de chec cu hartie de copt si toarna amestecul.


Niveleaza si da tava in cuptorul preincalzit, la foc mic. Coace pana ce checul e frumos rumenit si feliaza-l rece.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

babi5 1

08.11.2014, 13:26

tanyapatap 1

24.12.2014, 18:01

mihaelar63 1

19.09.2015, 18:30

Frumoasa textura Merge la favorite

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pui cu sunca si mozzarella
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu carne tocata, ciuperci si cascaval