Chec aperitiv

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 25 Aug 2014 | 43356 vizualizari

 

“-Mama, mai ai chec aperitiv?

-Da, mai este putin.

-Te rog sa il lasi sa mi-l pui maine la scoala, ca tare bun a fost. Auzi mama, am dat cate putin si colegilor si o fetita mi-a cerut de 3 ori si a spus – mama ta face mancare mai buna decat mama mea. ”

:)))))

Un chec aperitiv grozav de simplu de facut, consistent si bun. Mic dejun, pachetel, ce vreti voi

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • 50 gr unt
  • 200 ml lapte
  • 200 gr cascaval
  • 250 gr faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 100 gr ciuperci fierte, feliate
  • coditele de la 5 cepe verzi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Intr-un bol bate bine ouale cu sare si piper (nu pune multa sare, ca-i sarat si cascavalul)

Adauga untul topit si racit, cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mari, faina, praful de copt, laptele, ciupercile  si ceapa verde, tocata.

Omogenizeaza totul.

Tapeteaza o tava de chec cu hartie de copt si toarna amestecul.

Niveleaza si da tava in cuptorul preincalzit, la foc mic. Coace pana ce checul e frumos rumenit si feliaza-l rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de dovlecei cu morcov si cascaval