Omleta cu cartofi (Tortila)

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 28 Oct 2011 | 6637 vizualizari

 

Este foarte buna. O fac de ani buni si nu stiam ca este "tortila".

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 4 cartofi
  • 2 cepe rosii
  • 2 linguri lapte
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cartofi (Tortila):

Ceapa se curata, se toaca marunt si se caleste in putin ulei pana se inmoaie. Se pune la scurs.


Cartofii se curata, se taie cubulete si se pun la prajit. Cand sunt gata se pun la scurs.


Ouale se bat bine cu 2 linguri de lapte, sare si piper.


Cand s-au racit ceapa si cartofii se amesteca cu ouale si se pun la prajit cu putin ulei.


Se prajeste 5-7 minute cu capac dupa care se intoarce pe cealalta parte (cu ajutorul capacului) si se mai prajeste 5 minute fara capac.


Se scoate pe un platou, se portioneaza si se serveste cu muraturi sau salata.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cartofi (Tortila)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

MotanLaOale 1

30.10.2011, 16:32

mamaieelena 1

08.11.2011, 22:17

bun,gustos

MotanLaOale 1

08.11.2011, 22:22

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gustari cu pasta de avocado si ton
  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Sarmalute cu praz in dovleac

de abetina 3

ieri la 20:44

MUȘCHIULEȚ ÎMPLETIT ( CU PESTO ȘI ROȘII USCATE)

ieri la 10:50

Gogosele rapide cu scortisoara

ieri la 10:49

Aperitiv cartofi surpriza

de GeorgiG 5

pe 18.09 la 22:36

RETETA RECOMANDATA
Placinta dobrogeana