Rulada cu ghebe

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2015 | 2120 vizualizari

 

Rulada cu ciuperci am mancat la BuniMaria si mi-a placut foarte mult.Am hotarat s-o fac si eu.Si iata ca s-a ivit ocazia.Am avut musafiri care au apreciat-o foarte mult!

 

INGREDIENTE

  • 400 g. ghebe congelate
  • 1 ou
  • 100 g. cascaval
  • o legatura marar
  • 1 ceapa
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ardei gras rosu
  • sare
  • piper
  • aluat foietaj
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu ghebe:

Aluatul lasat la decongelat.


Ceapa curatata ,spalata se toaca marunt se pune la calit pana devine sticloasa.


Se adauga ardeiul tocat marunt si ciupercile tocate .


Calim 7-8 minute,apoi adaugam sare si piper dupa gust.


Stingem focul si lasam la racit.


Dupa ce s-a racit compozitia ,adaugam 50 g. cascaval ras ,oul batut si mararul tocat marunt.


Pregatim o tava pe care o tapetam cu hartie de copt.


Intindem aluatul(eu il mai subtiez putin ,intinzandu-l cu sucitorul).


Punem compozitia de ciuperci,rulam si apoi il punem in tava.


Radem si restul de cascaval pe care-l presaram deasupra.


Dam tava la cuptorul incins la160 grade pane se rumeneste (20-25 minute).


Se portioneaza rece.

 

TIPS-URI

1

In compozitie se pot pune si alte legume radacinoase.

2

Pentru subtiat aluatul am folosit noua jucarie- sucitorul cu model

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu ghebe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Rocsi 1

09.01.2015, 21:38

Ce faina si buna!

dantes 1

10.01.2015, 11:03

Tare buna!

Teo 1

10.01.2015, 21:28

Imi place de mor!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu crema de branza