Chec aperitiv a la Ela

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 14 Mar 2011 | 2834 vizualizari

 

Am vazut acest chec la Ela si tare mult mi-a placut

 

INGREDIENTE

  • 1ardei capia galben,
  • 1ardei capia rosu,
  • 200gr  sunca
  • 250gr cascaval,
  • 100gr telemea,
  • 3linguri faina,
  • 1lingura pesmet,
  • 4oua,
  • 4linguri smantana,
  • 1conserva ciuperci felii
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv a la Ela:

Punem la scurs ciupercile. Taiem ceapa verde rondele. Ardeii ii curatam si ii taiem cubulete. Taiem cubulete muschiul tiganesc. Radem telemeaua si cascavalul. Separam galbenusurile de albusuri.Batem albusurile cu un praf de


sare

,adaugam pe rand galbenusurile,faina,smantana si pesmetul,piperam dupa gust.Adaugam cascavalul si telemeaua,apoi ciupercile bine scurse si stoarse cu mana,ardeiul si muschiul tiganesc.Omogenizam bine. Am uns bine cu ulei formele de briose. Dam la cuptor 50minute,pana se rumeneste frumos.Lasam sa se raceasca 30minute inainte de a taia.Este foarte bun atat cald cat si rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv a la Ela" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

MotanLaOale 1

15.03.2011, 13:26

bun bun

divainbucatarie 1

15.03.2011, 13:42

mamaieelena 1

16.03.2011, 11:27

bun aperitiv

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ardei cu branza de burduf