Chec aperitiv cu brocoli

de papabundetot in Aperitive / Garnituri, 7 Ian 2014 | 3228 vizualizari

 

Pentru ca de maine incep munca si concediul se termina,am facut astazi “curatenie” prin frigider si pentru ca am gasit de toate,am decis sa mai fac un chec aperitiv,mai ales ca lui iubi al meu ii place mult acest gen de preparat.

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 2 dovlecei
  • 150 gr hribi
  • 1 buc carnat afumat
  • 7 oua
  • 150 gr branza afumata rasa
  • 8 linguri de faina
  • chimen macinat
  • piper sichuan
  • pudra de mustar
  • brocoli buchetele
  • file de macrou afumat
  • 400 gr iaurt 0% grasimi
  • radacina de galangal data pe razatoare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu brocoli:

Am pregatit toate ingredientele,inainte de a le amesteca,am taiat cubulete dovleceii,am taiat carnatul cubulete mici,hribii,i-am tocat marunt,pestele l-am desfacut fasii mici,Toate aceste ingrediente le-am pus intr-un bol si le-am condimentat,am ras branza pe razatoarea mica si am amestecat-o si pe ea cu ingredientele.


Intr-un bol am batut bine cele 7 oua,am adaugat apoi iaurtul peste ele si am continuat sa amestec,am adaugat apoi faina,si cand faina a fost complet incorporata,am pus acest aluat peste ingredientele tocate si am amestcat usor.


Am pregatit 2 tavi de chec tapetate cu hartie de copt,am pus compozitia de mai sus in cele 2 tavi si inainte de a le da la cuptor,am pus buchetele de brocoli din loc in loc.


Cantitatea pregatita de mine mai sus este pentru 2 tavi de chec,daca doriti sa faceti o cantitate mai mica,injumatatiti toate cantitatile.


*Galangalul este o radacina asemanatoare ghimbirului,care da o aroma asiatica mancarurilor,se poate folosi ras sau feliat sau,pus bucata in mancare si apoi scos cand mancarea e gatita.


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu brocoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Bunica 1

07.01.2014, 19:21

Tare harnicuta ai fost!

anca_rm 1

08.01.2014, 13:00

ce bun trebuie sa fie

mihaelar63 1

11.01.2014, 08:20

Ce fain arata , preferatul meu AQprope am crezut ca este al meu http://www.bucataras.ro/retete/brocoli-si-conopida-cu-sunca-la-tava-33804.html )

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv