Chec aperitiv cu brocoli

de papabundetot in Aperitive / Garnituri, 7 Ian 2014 | 2990 vizualizari

 

Pentru ca de maine incep munca si concediul se termina,am facut astazi “curatenie” prin frigider si pentru ca am gasit de toate,am decis sa mai fac un chec aperitiv,mai ales ca lui iubi al meu ii place mult acest gen de preparat.

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 2 dovlecei
  • 150 gr hribi
  • 1 buc carnat afumat
  • 7 oua
  • 150 gr branza afumata rasa
  • 8 linguri de faina
  • chimen macinat
  • piper sichuan
  • pudra de mustar
  • brocoli buchetele
  • file de macrou afumat
  • 400 gr iaurt 0% grasimi
  • radacina de galangal data pe razatoare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu brocoli:

Am pregatit toate ingredientele,inainte de a le amesteca,am taiat cubulete dovleceii,am taiat carnatul cubulete mici,hribii,i-am tocat marunt,pestele l-am desfacut fasii mici,Toate aceste ingrediente le-am pus intr-un bol si le-am condimentat,am ras branza pe razatoarea mica si am amestecat-o si pe ea cu ingredientele.

Intr-un bol am batut bine cele 7 oua,am  adaugat apoi iaurtul peste ele si am continuat sa amestec,am adaugat apoi faina,si cand faina a fost complet incorporata,am  pus acest aluat peste ingredientele tocate si am amestcat usor.

Am pregatit 2 tavi de chec tapetate cu hartie de copt,am pus compozitia de mai sus in cele 2 tavi si inainte de a le da la cuptor,am pus buchetele de brocoli din loc in loc.

Cantitatea pregatita de mine mai sus este pentru 2 tavi de chec,daca doriti sa faceti o cantitate mai mica,injumatatiti toate cantitatile.

*Galangalul este o radacina asemanatoare ghimbirului,care da o aroma asiatica mancarurilor,se poate folosi ras sau feliat sau,pus bucata in mancare si apoi scos cand mancarea e gatita.

Pofta mare!

 

RETETA IN IMAGINI

Chec aperitiv cu brocoli-0
Chec aperitiv cu brocoli-1
Chec aperitiv cu brocoli-2
Chec aperitiv cu brocoli-3
Chec aperitiv cu brocoli-4

COMENTARII (10)

Bunica

Bunica 1

07.01.2014, 19:21

Tare harnicuta ai fost!

anca_rm

anca_rm 1

08.01.2014, 13:00

ce bun trebuie sa fie

mihaelar63

mihaelar63 1

11.01.2014, 08:20

Ce fain arata , preferatul meu AQprope am crezut ca este al meu http://www.bucataras.ro/retete/brocoli-si-conopida-cu-sunca-la-tava-33804.html )

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!