Chec aperitiv cu brocoli

de papabundetot in Aperitive / Garnituri, 7 Ian 2014 | 7403 vizualizari

 

Pentru ca de maine incep munca si concediul se termina,am facut astazi “curatenie” prin frigider si pentru ca am gasit de toate,am decis sa mai fac un chec aperitiv,mai ales ca lui iubi al meu ii place mult acest gen de preparat.

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 2 dovlecei
  • 150 gr hribi
  • 1 buc carnat afumat
  • 7 oua
  • 150 gr branza afumata rasa
  • 8 linguri de faina
  • chimen macinat
  • piper sichuan
  • pudra de mustar
  • brocoli buchetele
  • file de macrou afumat
  • 400 gr iaurt 0% grasimi
  • radacina de galangal data pe razatoare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu brocoli:

Am pregatit toate ingredientele,inainte de a le amesteca,am taiat cubulete dovleceii,am taiat carnatul cubulete mici,hribii,i-am tocat marunt,pestele l-am desfacut fasii mici,Toate aceste ingrediente le-am pus intr-un bol si le-am condimentat,am ras branza pe razatoarea mica si am amestecat-o si pe ea cu ingredientele.

Intr-un bol am batut bine cele 7 oua,am  adaugat apoi iaurtul peste ele si am continuat sa amestec,am adaugat apoi faina,si cand faina a fost complet incorporata,am  pus acest aluat peste ingredientele tocate si am amestcat usor.

Am pregatit 2 tavi de chec tapetate cu hartie de copt,am pus compozitia de mai sus in cele 2 tavi si inainte de a le da la cuptor,am pus buchetele de brocoli din loc in loc.

Cantitatea pregatita de mine mai sus este pentru 2 tavi de chec,daca doriti sa faceti o cantitate mai mica,injumatatiti toate cantitatile.

*Galangalul este o radacina asemanatoare ghimbirului,care da o aroma asiatica mancarurilor,se poate folosi ras sau feliat sau,pus bucata in mancare si apoi scos cand mancarea e gatita.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu brocoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Bunica 1

07.01.2014, 19:21

Tare harnicuta ai fost!

anca_rm 1

08.01.2014, 13:00

ce bun trebuie sa fie

mihaelar63 1

11.01.2014, 08:20

Ce fain arata , preferatul meu AQprope am crezut ca este al meu http://www.bucataras.ro/retete/brocoli-si-conopida-cu-sunca-la-tava-33804.html )

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv