Chec aperitiv cu cabanos

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 8 Aug 2013 | 39683 vizualizari

 

Astazi vin cu o gustare buna, consistenta ce se poate pregati in foarte multe combinatii.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua ( 4 daca sunt mai mari)
  • 3 linguri iaurt
  • 2 fire cabanos
  • 4-5 felii muschi file
  • 2 felii pastrama afumata
  • 1/2 ardei kapia
  • 1/2 ardei galben
  • 100 gr masline fara samburi
  • 2 linguri parmezan ras
  • 7-8 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita rasa oregano uscat
  • marar verde
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu cabanos:

Muschiul file si pastrama le taiem cubulete.

Maslinele le taiem rondele.

Ardeiul rosu si kapia il curatam de seminte si il taiem bucati potrivite.

Luam cateva fire de marar verde, le spalam, indepartam cozile si le tocam marunt.

Punem ouale intr-un bol si le batem spuma cu un praf de sare.

Adaugam iaurtul, praful de copt, faina, apoi mararul verde tocat.

Incorporam si ingredientele ce le-am taiat si amestecam cu o lingura.

Presaram putin piper, oregano, parmezanul ras si le amestecam bine.


Ungem o tava de chec cu margarina, o tapetam cu hartie de copt si turnam jumatate din compozitie.

Asezam cele doua fire de cabanos intregi in paralel, iar deasupra turnam restul de compozite.

Nivelam cu o lingura si introducem tava in cuptorul incins.


Reglam o temperatura potrivita si lasam pana checul este bine patruns si rumen deasupra ( facem testul cu scobitoarea).


Cand este gata il scoatem din cuptor sa se racoreasca si servim.

Sa aveti pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu cabanos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (56)

Rocsi 1

11.08.2013, 23:10

Multumesc Teo

MIUTA 1

17.04.2014, 17:02

Woooow,pe asta il fac de pasti!!!
Super arata
Pupici fata frumoasa si harnicuta

Rocsi 1

19.04.2014, 19:10

Miuta ce ma bucur ca iti place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Triunghiuri cu spanac umplute cu branza