Chec aperitiv cu cabanos

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 8 Aug 2013 | 38214 vizualizari

 

Astazi vin cu o gustare buna, consistenta ce se poate pregati in foarte multe combinatii.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua ( 4 daca sunt mai mari)
  • 3 linguri iaurt
  • 2 fire cabanos
  • 4-5 felii muschi file
  • 2 felii pastrama afumata
  • 1/2 ardei kapia
  • 1/2 ardei galben
  • 100 gr masline fara samburi
  • 2 linguri parmezan ras
  • 7-8 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita rasa oregano uscat
  • marar verde
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu cabanos:

Muschiul file si pastrama le taiem cubulete.

Maslinele le taiem rondele.

Ardeiul rosu si kapia il curatam de seminte si il taiem bucati potrivite.

Luam cateva fire de marar verde, le spalam, indepartam cozile si le tocam marunt.

Punem ouale intr-un bol si le batem spuma cu un praf de sare.

Adaugam iaurtul, praful de copt, faina, apoi mararul verde tocat.

Incorporam si ingredientele ce le-am taiat si amestecam cu o lingura.

Presaram putin piper, oregano, parmezanul ras si le amestecam bine.


Ungem o tava de chec cu margarina, o tapetam cu hartie de copt si turnam jumatate din compozitie.

Asezam cele doua fire de cabanos intregi in paralel, iar deasupra turnam restul de compozite.

Nivelam cu o lingura si introducem tava in cuptorul incins.


Reglam o temperatura potrivita si lasam pana checul este bine patruns si rumen deasupra ( facem testul cu scobitoarea).


Cand este gata il scoatem din cuptor sa se racoreasca si servim.

Sa aveti pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu cabanos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Aparat de vidare V3840-I

- 200 lei
1199.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (56)

Rocsi 1

11.08.2013, 23:10

Multumesc Teo

MIUTA 1

17.04.2014, 17:02

Woooow,pe asta il fac de pasti!!!
Super arata
Pupici fata frumoasa si harnicuta

Rocsi 1

19.04.2014, 19:10

Miuta ce ma bucur ca iti place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv biscuiti sarati
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rapida cu capsuni si nectarine

de oanapl 5

ieri la 23:12

Tarta cu ciuperci, broccoli si telemea

de oanapl 5

ieri la 19:34

Cartofi franțuzești

de RODIMUR 1

ieri la 16:32