Omleta cu de toate

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2014 | 4282 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 3 felii branza topita Delaco
  • 200 gr telemea de vaca
  • 150 gr carnat de casa uscat
  • o jumatate ceapa rosie
  • 100 gr salam de vara
  • sare
  • piper
  • salata verde, ketchup si ridiche pentru decor
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu de toate:

Intr-un bol spargem ouale, adaugam branza telemea taiata cubulete, branza topita rupta bucatele mici, carnaciorul taiat felii, salamul si ceapa rosie taiate cubulete.

Amestecam bine pana la omogenizare, adaugam sare si piper dupa gust.

Incingem bine o tigaie cu putim ulei, adaugam compozitia si lasam la foc pana prinde o crusta maronie pe spate.

Cu ajutorul unei spatule o intoarcem usor si o inpaturam in doua.

Taiem pe jumatate si mai intoarcem odata pentru a ne asigura ca este bine facuta.

O servim ca atare sau cu salata langa.

TIPS-URI

1

puteti adauga si verdeturi sau orice idee aveti ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu de toate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Saleuri de urgenta