Chec aperitiv cu ciuperci

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 17 Mar 2011 | 13581 vizualizari

 

Inspirat de rulada DIACONTA a iesit ceva bun bun.

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie ciuperci
  • 300g parizer
  • 100g costita
  • 300g cascaval
  • 3 oua
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei rosu
  • 3 linguri smantana
  • 4 linguri faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • marar
  • vegeta
  • boia
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu ciuperci:

Ceapa se curata, se taie marunt si se pune la calit cu ciupercile taiate marunt.


Dupa ce se inmoaie putin se pune si ardeiul taiat marunt, parizerul si costita taiate cubulete, vegeta, boia, sare, piper si se mai caleste putin. La final se pune mararul si se lasa la racit.


Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, se adauga galbenusurile si smantana si se bate bine.


Se adauga faina amestecata cu praful de copt si se amesteca cu lingura de jos in sus.


Se adauga si ciupercile cu parizerul si costita racite si cascavalul si se amesteca bine.


Se pune intr-o tava unsa si tapetata cu faina si se introduce in cuptorul preancalzit la 200 grade C pana se rumeneste putin. (30-40 minute)


Se scoate si se rade cascaval deasupra si se mai introduce 10 minute in cuptor pana se rumeneste cascavalul.


Se scoate din tava dupa ce se raceste complet.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

MotanLaOale 1

01.07.2014, 18:04

reisnaor_2006 1

22.12.2014, 08:58

MotanLaOale 1

22.12.2014, 09:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Oua pane