Chec aperitiv cu pui

de laura_n in Aperitive / Garnituri, 24 Apr 2014 | 14479 vizualizari

 

Initial drob, ulterior ... chec aperitiv!
tare gustos si usor!

 

INGREDIENTE

  • un piept de gaina dezosat
  • 2 legaturi marar verde
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi usturoi verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura leustean
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • 2 foi proaspete de placinta
  • susan
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu pui:

Spalam carnea si o tocam marunt.

Verdeata o spalam si o tocam la fel. 

Folosim un castron in care punem toate ingredientele tocate si condimentele.

Amestecam bine si dam deoparte 10 minute.

Luam o forma de copt dreptungiulara, ungem cu putin ulei de masline si asezam cele doua foi de placinta, lasand marginile in afara.

Asezam peste foi, cu ajutorul unei linguri, compozitia de carne si nivelam frumos. Acoperim cu marginile foilor de placinta, si presaram un pic de ulei masline.

Dam la cuptorul preincalzit si lasam la copt cam o ora, la foc mediu. Dupa ce s-a copt, scoatem din cuptor, lasam cateva minute si apoi rasturnam checul pe un platou ca sa nu se umezeasca in tava. Presaram un pic de susan.

Lasam sa se raceasca de tot si punem la frigider pana la sevire.

TIPS-URI

1

intentia a fost sa folosesc si ficatei de pui, dar asta data viitoare.

2

folositi verdeata proaspata, chiar daca poate mai aveti la congelator; nu se compara aroma celei proaspete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

AlexTeacher 1

02.03.2015, 22:39

Felicitari in primul rand pentru efortul depus, si-n al doilea rand pentru rezultatul final, care trebuie sa recunosc ca ma incanta foarte tare. Sper sa te bucuri de noul tau CrockPot. Este ceva nou pe piata romaneasca, un produs ultra-mega apreciat in afara de foarte multi ani, care sunt sigur ca va prinde foarte bine si la noi. Poti accesa site-ul http://www.crockpot-romania.ro pentru retete, dar te-astept cat de curand cu retete proprii pe care eu la randu-mi sa le incerc. Felicitari inca o data !

laura_n 1

03.03.2015, 14:36

Multumesc tare mult pentru sustinere si abia astept sa imi incant piticii si familia cu preparate delicioase! Multumesc mult!

Ina 1

05.03.2015, 11:08

felicitari, draga mea scumpicioasa!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv de cartofi cu carnati