De-ale gurii

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 10 Oct 2016 | 1275 vizualizari

 

La picnic, la gradina , imi place sa-mi astept oaspetii cu masa pusa cu cate ceva de "ciugulit" . Asta asa, pe langa o gurita de ce doreste fiecare alcoolic sau ne . Sa nu zica ca au rabdat de foame in ograda mea pana s-au facut gratarele sau a fiert ceaunul.
 Cantitatile sunt aleatorii in functie de provizii si numarul de invitati. Principalul este ca fiecare sa-si gaseasca cate ceva de gustat !!!
 

 

INGREDIENTE

  • Slanina afumata
  • Salam de vanat
  • Salam uscat cu crusta de susan
  • Branza burduf
  • Cascaval Ementaler
  • Rulada cas afumat cu piper
  • Branza fetta
  • Ardei iuti marinati umpluti cu pasta branza
  • Masline verzi umplute cu migdale
  • Masline verzi umplute cu ansoa
  • Rosii cherry
  • Ardei iute verde
  • Gogosar
  • Ardei verde
  • Castraveti verzi
  • Ceapa rosie
Portii: 16
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA De-ale gurii:


  1. Spalati, curatati si feliati legumele.

  2. Sarati usor legumele.

  3. Feliati mezelurile.

  4. Feliati branzeturile.

  5. Asezati pe platouri ingredientele alternand mezelurile cu branzeturi si legume.

  6. Platourile trebuie facute cu putin timp inainte de servire pentru a avea aspect proaspat-apetisant.

  7. Nu uitati sa serviti langa platourile cu de-ale gurii paine proaspata.

  8. Painea sa fie cat mai diversificata: baghete, chifle, paine neagra.

  9. Cele trei platouri au fost servite la 16 persoane !!!

 

TIPS-URI

1

Platourile trebuie facute cu putin timp inainte de servire pentru a avea aspect proaspat-apetisant .

2

Painea servita sa fie cat mai diversificata: baghete, chifle, paine neagra

Daca ti-a placut reteta noastra "De-ale gurii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

mihaelar63 1

13.10.2016, 14:43

Rocsi , cum s-a nimerit .Musafirii erau la poarta

mihaelar63 1

13.10.2016, 14:43

Dia cu mare drag

mihaelar63 1

13.10.2016, 14:44

Miki

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chiftelute din carne de porc