De-ale gurii

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 10 Oct 2016 | 4121 vizualizari

 

La picnic, la gradina , imi place sa-mi astept oaspetii cu masa pusa cu cate ceva de "ciugulit" . Asta asa, pe langa o gurita de ce doreste fiecare alcoolic sau ne . Sa nu zica ca au rabdat de foame in ograda mea pana s-au facut gratarele sau a fiert ceaunul.
 Cantitatile sunt aleatorii in functie de provizii si numarul de invitati. Principalul este ca fiecare sa-si gaseasca cate ceva de gustat !!!
 

 

INGREDIENTE

  • Slanina afumata
  • Salam de vanat
  • Salam uscat cu crusta de susan
  • Branza burduf
  • Cascaval Ementaler
  • Rulada cas afumat cu piper
  • Branza fetta
  • Ardei iuti marinati umpluti cu pasta branza
  • Masline verzi umplute cu migdale
  • Masline verzi umplute cu ansoa
  • Rosii cherry
  • Ardei iute verde
  • Gogosar
  • Ardei verde
  • Castraveti verzi
  • Ceapa rosie
Portii: 16
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA De-ale gurii:

  1. Spalati, curatati si feliati legumele.
  2. Sarati usor legumele.
  3. Feliati mezelurile.
  4. Feliati branzeturile.
  5. Asezati pe platouri ingredientele alternand mezelurile cu branzeturi si legume.
  6. Platourile trebuie facute cu putin timp inainte de servire pentru a avea aspect proaspat-apetisant.
  7. Nu uitati sa serviti langa platourile cu de-ale gurii paine proaspata.
  8. Painea sa fie cat mai diversificata: baghete, chifle, paine neagra.
  9. Cele trei platouri au fost servite la 16 persoane !!!

TIPS-URI

1

Platourile trebuie facute cu putin timp inainte de servire pentru a avea aspect proaspat-apetisant .

2

Painea servita sa fie cat mai diversificata: baghete, chifle, paine neagra

Daca ti-a placut reteta noastra "De-ale gurii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

mihaelar63 1

13.10.2016, 14:44

Miki

Ancutsa 1

29.12.2018, 13:54

Ce frumos le-ai aranjat! Bune toate!

mihaelar63 1

29.12.2018, 14:11

Multumesc , Ancutsa !!! Acum ma tot uit si ma gandesc : Cati oameni am avut la masa si pe cine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chiftelute din carne de porc