Chec aperitiv cu ton

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 11 Ian 2014 | 5143 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g ton bucati in ulei
  • 4 fire ceapa verde
  • 6 oua
  • 450 g faina
  • 150 ml ulei + 2 linguri
  • 1 praf de copt
  • 30 g unt
  • 150 ml lapte
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 lingurita rasa sare
  • 1 lingurita rasa piper
  • faina pentru tapetat tava
  • ulei pentru uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu ton:

Curatam ceapa, o taiem marunt si o sotam in cele 2 linguri de ulei.

Separat amestecam faina cu praful de copt si adaugam pe rand ouale,laptele,uleiul,untul topit si apoi racit.Amestecam bine cu ajutorul unei palete .Mai adaugam ceapa sotata,ardeiul gras curatat,spalat si taiat cubulete mici,patrunjelul verde taiat marunt,cimbrul si condimentam cu sare si piper dupa gust.Amestecam pentru o buna omogenizare.

La final adaugam si bucatile de ton(scurgem conserva de ulei) si amestecam usor astfel incat bucatile de ton sa nu se zdrobeasca.

Ungem o tava cu ulei si tapetam cu faina ,turnam compozitia de mai sus si apoi dam la cuptorul preincalzit,la 180 de grade timp de circa 40-45 min.

Facem testul scobitorii si cand a fost trecut scoatem tava din cuptor si lasam sa se raceasca in ea checul aperitiv apoi scoatem si taiem felii potrivite.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu ton" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

ryta 1

12.01.2014, 09:53

laura_n 1

12.01.2014, 14:28

biig like!

Bya Ralu 1

24.04.2014, 00:34

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu somon afumat, mozzarella si rosii