Chec aperitiv Panacris

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 8 Mar 2013 | 5927 vizualizari

 

O altă inovație, care a avut succes deplin!

 

INGREDIENTE

  • praz 1 fir,
  • ciuperci 1 conservă,
  • ardei copt cca. 100 g,
  • salam de casa cca. 200 g,
  • ouă 2 bucăți,
  • telemea de oaie 50 g,
  • făină albă de grâu 2 linguri,
  • capere 2 linguri,
  • ceapă verde 4 fire,
  • mărar verde 5 fire,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv Panacris:

Prazul, ceapa verde, se curăță, se taie bucăți mari, apoi se mărunțesc împreună cu ardeiul copt, ciupercile și salamul. La acest amestec se adaugă ouăle, caperele, telemeaua, făina, mărarul tocat mărunt, se asezonează de sare, piper și se amestecă bine până se înglobează toate ingredientele.

Amestecul obținut se pune într-un vas termorezistent, se unge cu puțin ulei de măsline și se coace cca. 40 de minute la foc mediu, neacoperit. Se lasă la răcit în formă, apoi se răstoarnă pe un platou și se taie rece. Vă asigur că e genila și senzațional, vorba colegelor mele!

Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv Panacris" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Chec aperitiv Panacris-0
Chec aperitiv Panacris-1
Chec aperitiv Panacris-2
Chec aperitiv Panacris-3
Chec aperitiv Panacris-4
Chec aperitiv Panacris-5
Chec aperitiv Panacris-6
Chec aperitiv Panacris-7
Chec aperitiv Panacris-8
Chec aperitiv Panacris-9
Chec aperitiv Panacris-10
Chec aperitiv Panacris-11
Chec aperitiv Panacris-12
Chec aperitiv Panacris-13
Chec aperitiv Panacris-14

COMENTARII (13)

Bya Ralu

Bya Ralu 1

08.03.2013, 22:45

foarte bun

diaconta

diaconta 1

09.03.2013, 23:29

super

nadea68

nadea68 1

06.01.2014, 16:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!